Pizza med bresaola, parmesan og ruccola
Opskrift på lækker pizza med bresaola, pinjekerner, ruccola og parmesan.

Pizza med hjemmelavet pizzasauce, mozzarella og parmesan, – bagt og derefter toppet med bresaola, ruccola, pinjekerne og parmesan shaves. Masser af smag, sprød og møg lækker altså. Uden tvivl en af mine favorit pizzaer, – men jeg har altså mange 😉
Perfekt som frokost pizza eller til aftensmaden, – og så gerne en lækker tomatsalat ved siden af.

Pizza med bresaola, parmesan og ruccola
Opskrift på lækker pizza med bresaola, pinjekerner, ruccola og parmesan.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalpersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej – klik her
- 1 portion pizzasauce – klik her
- 150 g bresaola
- 3 friske mozzarella
- 100 g parmesan, revet
- 50 g parmesan, shaves eller flager
- 4 håndfulde ruccola
- 30 g pinjekerner
- Parmesan shaves/flager til toppen
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Dræn mozzarellaerne for væde og mas så meget væde ud som muligt. Jeg krammer dem gerne i lidt køkkenrulle, – så de er helt tørre.
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Smør bundene med pizzasauce, og fordel derefter mozzarellaen som er revet i større strimler samt den revede parmesan herover.
- Krydr med friskkværnet peber og bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, – i ovn, ca. 12-15 min ved 250 grader. Hold øje, – ovne varmer forskelligt.
- Fordel bresaolaen på pizzaerne, top med ruccola, parmesan shaves og pinjekerner.*Du kan med fordel lyn riste pinjekernerne på en tør pande , – på denne måde får de meget mere smag og aroma.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

Hold da op, hvor er den go’
Hej Camilla
Ej hvor er det godt at høre, – tusind tak:)
Dbh Dianna