Pizza bianco med oksemørbrad, svampe og salvie
Opskrift på den lækreste pizza bianco med mascarpone, oksemørbrad og salvie.

Fantastisk pizza bianco med hvidløgs/salvie olie, mascarpone, oksemørbrad og svampe.
En pizza med masser af smag, gode oste og simpelthen det lækreste kød, – den smager vanvittig godt.

Pizza bianco med oksemørbrad, svampe og salvie
Opskrift på den lækreste pizza bianco med mascarpone, oksemørbrad og salvie.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej – klik her
- 2-3 friske mozzarella, – åbnet og drænet for væde
- 250 g
mascarpone
- 300 g oksemørbrad, – skåret i strimler/stykker (fersk)
- 8
brune mark champignon, skåret i skiver
- 1 håndfuld
friske salvieblade
- 6 fed
hvidløg
- 1 dl
olivenolie
-
Salt
-
Friskkværnet peber
-
Frisk salvie til toppen, finthakket
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Fint hak salvien og bland det sammen med olivenolien.
- Pres eller riv hvidløget fint og bland det sammen med ovenstående og smag til med salt og peber.
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Pensl alle pizzabunde med salvie/hvidløgsolien, – helt ud til kanten.
- Fordel bøffel mozzarella og mascarpone på bundende.
- Top med strimler af rå oksemørbrad og skiver af champignon. Oksemørbraden når sagtens at blive tilberedt, men foretrækker du at stege det af først kan du sagtens gøre det.
- Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, – i ovn, ca. 15 min ved 250 grader.
- Giv hver pizza en gang friskkværnet peber og lidt frisk salvie inden servering.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

