Pisket hytteost dip – cremet og luftig spread på kun 1 ingrediens.
Her får du nok én af de nemmeste opskrifter, jeg nogensinde har delt – og måske også én af de mest alsidige.
Pisket hytteost er en cremet, luftig dip eller spread, der laves på kun én ingrediens – nemlig hytteost! Den skal bare piskes til den bliver helt glat og silkeblød, og så er du good to go.
Smagen kan du selv lege med – lidt urter, hvidløg, chili, citron eller måske et drys feta giver karakter og personlighed. Og serveringsmulighederne? De er uendelige.
– Brug den som spread i en sandwich
– Smør den ud på en tallerken og top med f.eks. honning og chili
– Server med bagte tomater, stegte ferskner eller ovnbagte druer med timian
– Pift den op med en god pesto og friskbagt brød til en hurtig appetizer
Den her opskrift er beviset på, at det simple ofte er det allerbedste – og kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan bruge den.

Pisket hytteost dip – Whipped cottage cheese
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 450 g hytteost
Sådan gør du
- Hæld hytteosten i en minihakker eller foodprocessor, og blend til den er luftig og cremet – ca. 4-5 minutter. Skab evt. kanterne ned undervejs hvis der er behov for det.
- Server med f.eks. blandet brød, friske grøntsager eller blandet frugt. En skøn dip som går til det både salte- og søde køkken.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

Kan jeg bruge mager 1,5% hytteost til hytteostdip?
Hej Susie
Det kan du sagtens ja, men min erfaring er at den måske efterlades en smule mere grynet – men stadig super lækker 🙂
Kh Dianna