Pasta med parmesansauce
Opskrift på cremet pasta med parmesan, hvidløg og fløde.

Fettuccine med cremet parmesansauce, – en nem pasta med parmesan, hvidløg og fløde.
Ganske få ingredienser, masser af friskkværne peber, og simpelthen så lækker cremet.
Denne her pasta med parmesan kan stå på bordet på kun 15 minutter. Den er mild, blød og cremet, og virkelig nem at lave.
Parmesansaucen er lavet med kun hvidløg, smør, hvidvin, fløde og parmesan, – enkelt og godt.
Server den alene, til et stykke fisk eller kød til, med brød eller en frisk tomatsalat.

Pasta med parmesansauce
Opskrift på cremet pasta med parmesan, hvidløg og fløde.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalpersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 400 g pasta
- 25 g smør
- 1 spsk olie
- 3-4 fed hvidløg
- 1 dl tør hvidvin – eller bouillon*
- 2 1/2 dl piskefløde
- 140 g parmesan, fintrevet
- Friskkværnet peber og evt. salt
- Pastavand
- Evt. finthakket persille
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Smelt smør og olie i en gryde, og steg hvidløget i et par minutter. Krydr med rigeligt friskkværnet peber.Hvidløget må ikke blive brunt.
- Hæld hvidvinen over, og lad den koge let ind.*Bruges bouillon vil jeg anbefale at smage til med lidt citron til sidst.
- Tilsæt fløden, varm igennem, og rør parmesanen i saucen. Lad den simre imens pastaen tilberedes al dente i en anden gryde.
- Tag pastaen direkte fra gryden, og vend den i saucen.
- Juster konsistensen med pastavand, og smag til med friskkværnet peber, salt og evt. citronsaft.
- Drys med persille inden servering.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.