
Lækker saftig kylling forenet i en skøn cremet tomatsauce og serveret med din yndlings pasta, – det lyder da meget godt ikk´?
Denne kylling i tomatsauce er super lækker, helt enkelt og simpel, og alligevel med masser af smag. Lad den gerne små simre i ca. 30 min., på den måde sikre du at både tomater og krydderierne når at afgive masser af smag til retten, og saucen er kogt perfekt ind.

Pasta med kylling i cremet tomatsauce
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 400 g
kyllingebryst eller filet, skåret i mundrette bidder
- 2
dåser hakkede tomater
- 2 spsk
tomatkoncentrat
- 1
stort løg, finthakket
- 4 fed
hvidløg, revet
- 1/2
rød chili, finthakket (evt. uden kerner)
- 6 stilke frisk basilikum
- 1/4 l
piskefløde, – måske en smule mere
- 1 1/2 tsk
tørret basilikum
- 1/2 tsk
tørret oregano
-
Salt og peber
-
Lidt olie
-
Fintrevet parmesan til toppen
- 400 g
pasta
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Varm olien i en gryde og svits løg, hvidløg og chili et par minutter.
- Tilsæt kyllingen og steg med til den er let brunet.
- Tilsæt tomatkoncentrat og lad det stege med et par minutter.
- Hæld de flåede tomater over sammen med krydderierne, varm op og tilsæt derefter fløden.
- Lad retten små simre i ca. 25-35 min., og smag til med salt og peber.
- Kog pastaen al dente som beskrevet på pakken.
- Hæld vandet fra og vend pastaen i tomatsaucen, og server med fintrevet parmesan.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.


Lækker opskrift. Jeg puttede slev list squash i, og det virkede fint for mig
Hej Caroline
Så dejligt at høre, tusind tak for din besked 🙂
Kh Dianna