Pasta med hvidløgsrejer - Opskrift på pasta med rejer og hvidløg

Pasta med hvidløgsrejer

Pasta med hvidløgsrejer - Opskrift på pasta med rejer og hvidløg
Pasta med hvidløgsrejer
Opskrift på pasta med rejer, hvidløg og chili
4.78 fra 45 stemmer

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Opskrift på nem og lækker pasta med tigerrejer, hvidløg og chili, – vendt i en sauce med olie, smør og hvidvin.
Så simpelt og så lækkert, – masser af smag og bare en let og lækker pasta.
Min erfaring er at der er kæmpe forskel på chiliflager, – nogle er ultra stærke and simpelthen så milde at de ikke smager af en fis (næsten 😉 Derfor vil jeg altid anbefale selv at smage til, alt efter styrke på ens chiliflager.
Du kan også bruge frisk chili hvis du foretrækker det, – lige præcis i denne er jeg mest vil med flager.

Pasta med hvidløgsrejer - Opskrift på pasta med rejer og hvidløg

Pasta med hvidløgsrejer

Opskrift på pasta med rejer, hvidløg og chili
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.78 fra 45 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 700 g tigerrejer
  • 400 g pasta
  • 4-5 fed hvidløg, fintrevet eller presset
  • 2 skalotteløg, finthakket
  • 2 håndfulde persille, finthakket
  • 2 dl hvidvin
  • 50 g smør
  • 1/4 dl olivenolie
  • 1 tsk chiliflager, – smag selv til efter styrke
  • Salt og peber
  • Fintrevet parmesan til toppen

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Sådan gør du

  • Rens rejerne fri for skaller og tarm, – dup dem tørre med lidt køkkenrulle.
  • Kog pastaen som beskrevet på posen.
  • Imens varmes en pande op med smør og olie, – svits løg og hvidløg af heri i et par minutter.
  • Hæld hvidvinen over, og lad den reducere til det halve.
  • Tilsæt rejer, chiliflager og 1 håndfuld persille, og lad rejerne tilberede til de er lyserøde på begge sider, – ca. 2 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
  • Hæld vandet fra pastaen, og vend pastaen sammen med sauce og rejer og den sidste håndfuld persille.
  • Server straks og smag til om der skal toppes med yderligere chiliflager, – og drys evt. med persille, friskkværnet peber og fintrevet parmesan.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

Pasta med hvidløgsrejer - Opskrift på pasta med rejer og hvidløg
Pasta med hvidløgsrejer – Opskrift på pasta med rejer og hvidløg
Pasta med hvidløgsrejer - Opskrift på pasta med rejer og hvidløg
Pasta med hvidløgsrejer – Opskrift på pasta med rejer og hvidløg

Kommentarer

  1. Louise

    5 stars
    Det smagte fantastisk!

  2. Jens Rønnow

    Superlækker. Jeg puttede en smule røget paprika i (inspiration fra Gambas Pilpil) – det blev den ikke ringere af

  3. 5 stars
    Meget god og hurtig at lave

  4. Line Christensen

    Kan jeg komme anden væske ved end hvidvin?

    • Hej Line
      Det kan du sagtens, – du kan bruge bouillon i stedet for (grønt eller kylling), og så smag til med citron til sidst.
      Citronen skal først tilsættes til sidst, når retten er færdig 🙂

      Kh Dianna

    • Start i øvrigt med kun 1 dl bouillon, – og tilsæt mere hvis du synes den mangler væde 🙂

  5. Den er bare lækker. Laver den tit. Tusind tak for at stille opskriften til rådighed.

  6. Kan man bruge vannamei rejer i stedet? 🙂

  7. 5 stars
    Såååå lækkert

Skriv et svar til Lis Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)