
Nem og lækker risret fyldt med grøntsager og hakket kylling, – let krydret så hele familien kan være med.
Vi elsker risretter herhjemme, og denne smager bare super dejligt. Den er mildt krydret med karry, – og så er den ellers fyldt både spidskål, peberfrugter, løg og ærter.
Jeg koger gerne risene i en gryde med bouillon og karry, – så får de en flot gul farve og dejlig smag. Skulle du ligge inde med en rest ris fra dagen før kan du sagtens bruge disse, – risene skal nemlig være tilberedt når de tilsætte, så det er en super måde at bruge resterne på.

Orientalsk risret med grøntsager og hakket kylling
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Ris
- 2 dl
paraboloid ris
- 6 dl
kyllinge bouillon
- 1 1/2 spsk
karry
- 1 spsk
gurkemeje
Retten
- 600 g
hakket kyllin
- 1
løg, finthakket
- 3 fed
hvidløg, revet eller presset
- 2
forårsløg, fintsnittet
- 1
rød peberfrugt, skåret i små tern
- 1
grøn peberfrugt, skåret i små tern
- 1/2
spidskål, fintsnittet
- 1 1/2 dl
ærter, optøede
- 3 tsk
karry
- 1 1/2 spsk
soya
-
Salt og peber
-
Olie
-
Evt. finthakket persille samt toppene af forårsløg til toppen
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
Ris
- Varm kyllinge bouillonen i en stor gryde og tilsæt karry og gurkemeje.
- Kog risene heri, som anvist på pakken. Dræn dem derefter for væde og skyld dem i rindende koldt vand og lad dem dræne i en sigte.
Retten
- Varm lidt olie i en grydeog svits løg og hvidløg ved middel varme til løgene er klaret.
- Tilsæt kyllingekødet og brun det godt af, krydr med lidt salt og peber.
- Tilsæt karry og lad den varme igennem et par minutter, under omrøring.
- Tilsæt peberfrugt og forårsløg og steg med i 5 min.
- Vend til sidst kål, ærter og ris i retten og varm igennem til kålen falder let sammen og retten er gennem varm.
- Tilsæt soya og smag til med salt og peber.
- Server retten toppet med masser af friskhakket persille og toppene af forårsløgene.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.





En super lækker ret – opskriften er let at følge.
Hej Lisbeth
Hvor er det bare dejligt at høre – tusind tusind tak 🙂
Kh Dianna
Virkelig en nem og lækker ret Jeg tilsatte lidt bimi og chili, da det var i huset. Absolut en gentagelse værd
Hej Randi
Ej hvor gør det mig glad at høre – tusind tak for din besked 🙂
Kh Dianna