Oliventapenade
Opskrift på hjemmelavet oliventapenade med sorte og grønne oliven, persille og hvidløg.Denne opskrift giver ca. 2 1/2-3 dl oliventapenade.

Nem og lækker oliventapenade med sorte og grønne oliven, persille og hvidløg, – perfekt til tapasbordet, på en skive brød eller dip til et stykke grillet kød.
Det tager ingen tid at lave og så smager det så dejligt. Jeg kan godt lide den er lidt grov i konsistensen, men den kan du blende som du foretrækker.

Oliventapenade
Opskrift på hjemmelavet oliventapenade med sorte og grønne oliven, persille og hvidløg.Denne opskrift giver ca. 2 1/2-3 dl oliventapenade.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalpersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 100 g sorte oliven, – drænet vægt og uden sten
- 100 g grønne oliven, – drænet vægt og uden sten
- 1 håndfuld persille
- 2 fed hvidløg
- 1 1/2 spsk kapers
- 1-2 spsk citronsaft
- 3 spsk olivenolie
- Salt og friskkværnet peber
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Hæld alle ingredienserne i en minihakker og kør den et øjeblik.
- Skrab kanterne ned og kør den igen til du opnår den ønskede konsistens, – personligt kan jeg bedst lide hvis den har lidt struktur.
- Smag til med friskkværnet peber, og evt. salt og mere citron.
- Opbevar oliventapenaden på køl til den skal serveres.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.


Hej 🙂
God opskrift! Hvor længe kan den holde i køleskab ?
Hejsa
Dejligt at høre 🙂
En lille uges tid vil jeg sige den godt kan holde sig, i et skoldet glas 🙂
Kh Dianna