Opskrift på råstegte kartofler med en skøn krydderurteolie.
Ret Tilbehør
Køkken Dansk, Gourministeriet
Samlet tid 45 minutterminutter
Servings 4Personer
Author Dianna
Ingredienser
1,2kg
små kartofler
1/2dlraps eller olivenolie
2fed
hvidløg
1håndfuld
persille
1håndfuld
frisk blød timian, bladene heraf
1håndfuld
frisk rosmarin, bladene heraf
1/2citron, saften heraf
1/2tsk
salt
Friskkværnet peber
Evt. lidt persille til toppen
Sådan gør du
Bland alle ingredienserne til marinaden, og blend dem til en ensartet masse.
Vask kartoflerne fri for urenheder og dub dem let tørre med et visketykke.
Vend dem i marinaden og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag kartoflerne i en forvarmet ove, almindelig ovn, ved 200 grader i ca. 30-40 min. til kartoflerne er møre, - tilberedningstiden kommer an på størrelsen.
Server dem som tilbehør med en drys frisk persille eller lignende.