Råstegte kartofler med krydderurter
Opskrift på råstegte kartofler med en skøn krydderurteolie.

En super lækker kartoffel der passer til de fleste retter, og så er de super nemme at lave.
Jeg har blendet marinaden til disse kartofler, men har man ikke en blender kan man sagtens bare finthakke ingredienserne, og røre marinaden sammen i hånden.

Råstegte kartofler med krydderurter
Opskrift på råstegte kartofler med en skøn krydderurteolie.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 1,2 kg
små kartofler
- 1/2 dl raps eller olivenolie
- 2 fed
hvidløg
- 1 håndfuld
persille
- 1 håndfuld
frisk blød timian, bladene heraf
- 1 håndfuld
frisk rosmarin, bladene heraf
- 1/2 citron, saften heraf
- 1/2 tsk
salt
-
Friskkværnet peber
-
Evt. lidt persille til toppen
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Bland alle ingredienserne til marinaden, og blend dem til en ensartet masse.
- Vask kartoflerne fri for urenheder og dub dem let tørre med et visketykke.
- Vend dem i marinaden og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Bag kartoflerne i en forvarmet ove, almindelig ovn, ved 200 grader i ca. 30-40 min. til kartoflerne er møre, – tilberedningstiden kommer an på størrelsen.
- Server dem som tilbehør med en drys frisk persille eller lignende.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
Pingback: Opskrift på grillet oksemørbrad med champignon a la creme
Pingback: Barbecue kylling - Opskrift på hel grillet barbecue kylling