
Lækre sprøde kartoffelbåde med hjemmelavet kartoffelkrydderi, – et nemt og lækkert tilbehør til grill, kød og vegetarfrikadeller.

Krydrede kartoffelbåde
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1,2 kg
mellemstore bagekartofler
- 3 spsk kartoffel krydderi - klik her
- 3 spsk
olivenolie
- Evt. 3 spsk eddike
Sådan gør du
- Rens kartoflerne fri for urenheder.
- Skær dem ud i både og læg dem i en skål med rigeligt koldt vand, og lad dem trække i minimum 15 min. - gerne længere. Skyld dem derefter grundigt i rindende vand, - på denne måde fjerner du en masse stivelse, der sikrer et mere sprødt resultat.Du kan vælge at tilsætte 3 spsk eddike i vandet, - helt almindelig eddike. Det hjælper med at gøre kartoflerne sprøde, og kan absolut ikke smages.
- Dup kartoflerne tørre og vend dem derefter med olie og krydderier.
- Placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir, - sørg for de ikke ligger for meget ind over hinanden.
- Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader (varmluft) i ca. 30-40 min. til de er sprøde, gyldne og møre indeni.

Pingback: Barbecue kylling - Opskrift på hel grillet barbecue kylling
Pingback: Pulled lamb - Opskrift på krydret langtidsstegt lammekølle
Hvad er kartoffel krydderier? Opskriften er jo ikke til så meget uden den information
Hej Christian
Du skal bare trykke der hvor der står kartoffelkrydderi, så kommer du til opskriften på krydderiet (grå tekst):)
Dbh Dianna