Krogmodnet oksehøjreb
Vores guide til den perfekt stegte bøf

Hvem elsker ikke en perfekt tilberedt bøf. Først og fremmest kræver det noget fantastisk kød, denne bøf er købt ved vores lokale slagter, Slagter Lundgaard i Humlebæk, og er af dansk kødkvæg som er krogmodnet.

Krogmodnet oksehøjreb
Vores guide til den perfekt stegte bøf
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 4
gode bøffer
-
Klaret smør
-
Olie
- Et par kviste timian eller rosmarin
- 2 fed
hvidløg, knuste men i skal
-
Salt og peber
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Tag bøfferne ud af køleskabet en lille halv time inden de skal tilberedes.
- Efter 10 min krydder du bøfferne med salt og peber og lader dem hvile i yderligere 20 min.
- Varm lidt olivenolie og klaret smør op på en stegepande, tilsæt kviste af rosmarin eller timian samt knuste hvidløg og steg bøfferne på en brandende varm pande, til de når en kernetemperatur på ca. 52 grader. Stegetiden varierer alt efter tykkelsen på bøffen, så brug et stegetermometer.
- Tag bøfferne af og lad dem trække færdige på et spækbræt i ca. 15-20 min.
Noter
Vi steger altid vores bøffer på en brandende varm støbejernspande, det giver bøffen en fantastisk stegeskorpe.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.