Karrysild - Opskrift på hjemmelavet karrysild med æble

Karrysild

Karrysild
Opskrift på hjemmelavet karrysild.
Karrysild - Opskrift på hjemmelavet karrysild med æble

Lækre hjemmelavede karrysild, – perfekt til en god søndags frokost eller på det kolde bord. Sild er super sundt, – og hjemmelavede sild er bare det bedste, og et must på både julebordet, til påske og pinse.
Denne karrysild er tilsat små tern af frisk æble, synes det går perfekt sammen med de resterende ingredienser, – og så giver det en dejlig sprødhed i dressingen.
Serveres silden som smørrebrød til frokost er der til 4 personer, – er det som del af det kolde bord, med andres retter, er der sagtens til 6 personer.

Karrysild - Opskrift på hjemmelavet karrysild med æble

Karrysild

Opskrift på hjemmelavet karrysild.
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Bedøm
Ret: Frokost
Køkken: Dansk
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 300 g marinerede sildefileter, drænet vægt
  • 4 spsk creme fraiche 18%
  • 2 spsk mayonnaise
  • 2 små skalotteløg, finthakket
  • 1/2 rødt æble, skåret i små tern
  • 2 syltede agurker, finthakket – ca. 50 g.
  • 1 spsk kapers, finthakket
  • 1 1/2-2 tsk karry
  • 1/2 tsk gurkemeje
  • 1/2 tsk sukker
  • Salt og peber
  • Brøndkarse, dild eller purløg til toppen

Sådan gør du

  • Rør creme fraiche og mayonnaise sammen med karry, gurkemeje og sukker.
  • Tilsæt kapers, syltede agurker, løg og æble og smag til med salt og peber.
  • Dup sildefileterne tørre i lidt køkkenrulle, og skær dem ud i mindre stykker.
  • Vend sildefileterne i dressingen og top med friske krydderurter.
Karrysild - Opskrift på hjemmelavet karrysild med æble
Karrysild – Opskrift på hjemmelavet karrysild med æble
Karrysild - Opskrift på hjemmelavet karrysild med æble
Karrysild – Opskrift på hjemmelavet karrysild med æble



Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift bedømmelse