Kålsalat med æble, appelsin og hasselnød
Opskrift på nem og lækker kålsalat med rød spidskål, æble og appelsin.

Nem og lækker kålsalat med sprøde æbler, appelsiner og hasselnødder. En skøn sprød salat der klæder alle årstider, – som tilbehør til sommer grillen, mormor maden, til julemaden, eller til en stegt kylling.
Den kan bikses sammen på ingen tid, og så smager den bare så sprødt og lækkert.

Kålsalat med æble, appelsin og hasselnød
Opskrift på nem og lækker kålsalat med rød spidskål, æble og appelsin.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalpersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
Salaten
- 1 lille rødt spidskål, fint snittet
- 2 blodappelsiner, skåret i fileter – rød grape eller appelsin kan også bruges
- 1 æble, skåret i små tern
- 3 forårsløg, fintsnittet
- 1 håndfuld persille, finthakket
- 1 håndfuld hasselnødder, grofthakket
Vinaigrette
- 3 spsk olivenolie
- 1 spsk mørk balsamico
- 1 spsk citronsaft
- 1 tsk dijonsennep
- 1 tsk honning
- Salt og peber
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Bland den fintsnittede spidskål med æbler, forårsløg, appelsin og persille i en stor skål.
- Bland ingredienserne til vinaigretten og smag til med salt, peber og citronsaft.
- Vend salaten med vinaigretten inden servering, og drys evt. med ekstra finthakket persille på toppen samt de hakkede hasselnødder.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
