Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Kålsalat med æble, appelsin og hasselnød
Opskrift på nem og lækker kålsalat med rød spidskål, æble og appelsin.
Ret
Salat, Tilbehør
Køkken
Dansk
Samlet tid
15
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
Salaten
1
lille rødt spidskål, fint snittet
2
blodappelsiner, skåret i fileter – rød grape eller appelsin kan også bruges
1
æble, skåret i små tern
3
forårsløg, fintsnittet
1
håndfuld
persille, finthakket
1
håndfuld
hasselnødder, grofthakket
Vinaigrette
3
spsk
olivenolie
1
spsk
mørk balsamico
1
spsk
citronsaft
1
tsk
dijonsennep
1
tsk
honning
Salt og peber
Sådan gør du
Bland den fintsnittede spidskål med æbler, forårsløg, appelsin og persille i en stor skål.
Bland ingredienserne til vinaigretten og smag til med salt, peber og citronsaft.
Vend salaten med vinaigretten inden servering, og drys evt. med ekstra finthakket persille på toppen samt de hakkede hasselnødder.
Video