
Hjemmelavet barbecuesauce med Jack Daniel’s, – dyb og lækker, let spicy og med en fantastisk eftersmag.
Smør den på spareribs, en grillet kotelet eller i en snasket pulles pork burger.
Super nem at lave, – og jeg er slet ikke i tvivl om at den bliver fast inventar i køleskabet hele dette forår og sommer.

Jack Daniel's barbecuesauce
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 2 1/2 dl
ketchup
- 1 1/2 dl
brun farin
- 1 dl
Jack Daniels
- 1/2 dl
hvidvins eddike
- 1
lille løg, finthakket
- 3 fed
hvidløg, revet eller presset
- 2 spsk
Worcestersauce
- 1 tsk
røget paprika
- 1/2 tsk
chiliflager
-
Salt og peber
Sådan gør du
- Hæld løg, hvidløg og Jack Daniels i en gryde, mænd for blusset og lad det små simre i 5 min.
- Hæld hvidvinseddiken over sammen med ketchups, brun farin, worcestersauce, røget paprika og chiliflager, og lad barbecuesaucen simre i ca. 20 min. Ved svag varme, rør et par gange undervejs.
- Smag barbecuesaucen til med salt og peber, og lad den hvile min. 2 timer på køl. Smagen vil udvikle sig, - så pas på ikke at overkrydre med ekstra chili, paprika osv.
- Opbevar barbecuesaucen på køl, - evt. I et atemon skyllet glas, hvis den skal stå der i længere tid.


Hmmm… mener du virkelig der skal 11 1/dl puddersukker i din opskrift??
Hej Kate
Åhhh nej for søren, – kun 1 1/2 dl:)
Tak fordi du gjorde opmærksom på det, – det er rettet nu:)
De bedste hilsner
Dianna