Hytteostwrap med squash og spidskål – Sund og proteinrig opskrift

Hytteostwrap med spidskål, squash og tunsalat

Hytteostwrap med spidskål, squash og tunsalat
Opskrift på de lækreste proteinrige hytteost wraps med spidskål og squash.
Hytteostwrap med squash og spidskål – Sund og proteinrig opskrift

Grøntsagswrap med squash, spidskål og hytteost – Perfekt som wrap og sandwichbrød.

Hvis du elsker nemme og proteinrige måltider, så skal du prøve den her grøntsagswrap lavet med squash, spidskål, æg og hytteost. Det er en sund og mættende base, der fungerer både som wrap og som et grøntsagsfyldt alternativ til sandwichbrød eller toast.

Wrap’en er lavet ved at blande revet squash, fintsnittet spidskål, æg og hytteost – ingredienser der giver en saftig og sammenhængende “dej”, der bages i ovnen. Du får en wrap med masser af smag og tekstur – og så er den ovenikøbet rig på både protein og fibre, så du holder dig mæt længe.

Jeg har fyldt min med en sundere tunsalat, avocado og sprød salat – men du kan fylde den med alt fra kylling, hummus, æg, ost eller grillede grøntsager. Den fungerer også super godt som et grønt sandwichbrød – perfekt til frokost eller til madpakken, og mindst lige så god dagen efter.

Mæt, sund og fyldt med grønt

Denne wrap er en fantastisk måde at få flere grøntsager ind i hverdagen – uden at det føles som en salat. Du får både squash og spidskål sneget ind i “brødet”, og sammen med æg og hytteost giver det en lækker base, der både er smagfuld og stabil i konsistensen.

Wrap’en er mild i smagen, nem at lave og virkelig alsidig. Du kan bruge den som en klassisk wrap, skære den i halve og bruge den som sandwichbrød, eller bage den lidt ekstra og bruge den som toast eller mini-pizza-bund. Den kan også fryses, og er derfor perfekt til meal prep.

Et sundt alternativ til almindeligt brød – fyldt med grønt, protein og muligheder.

Hytteostwrap med squash og spidskål – Sund og proteinrig opskrift

Hytteostwrap med spidskål, squash og tunsalat

Opskrift på de lækreste proteinrige hytteost wraps med spidskål og squash.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

Ingen bedømmelser
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost
Køkken: Dansk
Nøgleord: Wraps, Ægge wrap
Samlet tid: 45 minutter
Ændre antal2 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 150 g hytteost
  • 4 æg
  • 125 g squash, groftrevet
  • 125 g spidskål, fintsnittet
  • 2 spsk sesam
  • Salt og friskkværnet peber

Forslag til fyld

  • 1/2 portion sundere tunsalat – klik her for opskrift
  • 1/2 avocado
  • Salt, tomat og rødløg

Sådan gør du

  • Hæld hytteost og æg i en minihakker, krydr med salt og friskkværnet peber og blend det sammen.
  • Mas væden ud af squashen, og hæld derefter spidskål, squash og æggemassen i en skål og rør det godt sammen.
  • Fordel det på en bageplade beklædt beklædt med bagepapir. Brug en spatel eller lignende til at fordel det i et tyndt lag.
    Drys med sesam på toppen.
  • Bag hytteostwrappen i en forvarmet ovn ved 180 grader, varmluft, i ca. 30 minutter.
  • Lad den køle let af inden den fjernes fra bagepapiret og fyldes som ønsket.
  • Jeg vender den så toppen vender ud af, den har en fin struktur.
    Fyld den derefter med tunsalat, avocado og ggrøntsager.
  • Rul den sammen på den bredde eller smalle led, det er op til dig – og server.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)