Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Hytteostwrap med spidskål, squash og tunsalat
Opskrift på de lækreste proteinrige hytteost wraps med spidskål og squash.
Ret
Frokost
Køkken
Dansk
Nøgleord
Wraps, Ægge wrap
Samlet tid
45
minutter
minutter
Servings
2
personer
Calories
464
kcal
Ingredienser
150
g
hytteost
4
æg
125
g
squash, groftrevet
125
g
spidskål, fintsnittet
2
spsk
sesam
Salt og friskkværnet peber
Forslag til fyld
1/2
portion
sundere tunsalat - klik her for opskrift
1/2
avocado
Salt, tomat og rødløg
Sådan gør du
Hæld hytteost og æg i en minihakker, krydr med salt og friskkværnet peber og blend det sammen.
Mas væden ud af squashen, og hæld derefter spidskål, squash og æggemassen i en skål og rør det godt sammen.
Fordel det på en bageplade beklædt beklædt med bagepapir. Brug en spatel eller lignende til at fordel det i et tyndt lag.
Drys med sesam på toppen.
Bag hytteostwrappen i en forvarmet ovn ved 180 grader, varmluft, i ca. 30 minutter.
Lad den køle let af inden den fjernes fra bagepapiret og fyldes som ønsket.
Jeg vender den så toppen vender ud af, den har en fin struktur.
Fyld den derefter med tunsalat, avocado og ggrøntsager.
Rul den sammen på den bredde eller smalle led, det er op til dig - og server.
Video
Nutrition
Calories:
464
kcal
|
Carbohydrates:
14
g
|
Protein:
39
g
|
Fat:
29
g
|
Saturated Fat:
6
g
|
Polyunsaturated Fat:
8
g
|
Monounsaturated Fat:
13
g
|
Trans Fat:
0.04
g
|
Cholesterol:
339
mg
|
Sodium:
657
mg
|
Potassium:
708
mg
|
Fiber:
6
g
|
Sugar:
5
g
|
Vitamin A:
689
IU
|
Vitamin C:
29
mg
|
Calcium:
154
mg
|
Iron:
4
mg