Hvid pizza med kartoffel og rosmarin
Opskrift på klassisk kartoffelpizza med rosmarin og mozzarella.

Enkel og lækker kartoffelpizza med rosmarin og mozzarella, – skøn smag og vidunderlig klassiker fra det italienske køkken. 3 ingredienser, en pizzabund og lidt salt og peber – mere skal der ikke til, og smagen er helt igennem fantastisk.
Den går perfekt som frokost pizza, til aftensmaden eller som del af et tapasbord.

Hvid pizza med kartoffel og rosmarin
Opskrift på klassisk kartoffelpizza med rosmarin og mozzarella.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalpersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej – klik her
- 3 friske mozzarella
- 4 mellemstore kartofler eller 12 små
- Frisk rosmarin
- Salt og peber
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Dræn mozzarellaerne for væde og mas så meget væde ud som muligt. Jeg krammer dem gerne i lidt køkkenrulle, – så de er helt tørre.
- Skær kartoflerne i ultra tynde skiver, evt. på mandolinjern, og dup dem tørre i et viskestykke.
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Fprdel mozzarellaen på pizzaerne og top med kartoffelskiver og grene af frisk rosmarin.
- Krydr med salt og peber, og bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, – i en forvarmet ovn, ca. 12-15 min ved 250 grader. Hold øje, – ovne varmer forskelligt.
- Server med ekstra frisk rosmarin og evt. friskkværnet peber.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
