Hjemmelavet purløgsmayo
Opskrift på nem og lækker purløgsmayonnaise.Denne opskrift giver ca. 3 dl.

Lækker hjemmelavet purløgsmayonnaise, – perfekt til smørrebrød eller som dip til små appetizers.
Jeg laver bl.a. denne mayo til lækre fritterede vagtelæg, – en skøn appetizer der er super nem at lave og som smager helt fantastisk.

Hjemmelavet purløgsmayo
Opskrift på nem og lækker purløgsmayonnaise.Denne opskrift giver ca. 3 dl.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 40 g
æggeblommer
- 3 dl
rapsolie
- 1 bdt
purløg, grofthakket
- 1 1/2 tsk
dijonsennep
- 2 spsk
citronsaft
- Salt og evt. friskkværnet peber
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Kom æggeblommer, dijon, citron og purløg i en minihakker, og blend til den har en ensartet konsistent. Skrab kanterne ned et par gange undervejs.
- Tilsæt olien, lidt ad gangen, gerne mens minihakkeren kører, hvis det er muligt. Fortsæt til mayonnaisen har den rette konsistens, og blend grundigt til purløget er blendet godt ud i mayonnaisen.
- Smag til med salt og evt. mere citron og friskkværnet peber.
- Opbevar den på køl til den skal serveres.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
Energi (KJ/kcal) : 233 kcal
Protein (g) : 1g
Fedt (g) : 26g
Kulhydrat (g) : 0.3 g
Mættede fedtsyrer : 3 g
Sukkerarter : 0.1 g
Salt : 9 mg

Kan man lave purløgsmayo dagen før
Hej Anne-Marie
Ja det kan du sagtens gøre 🙂
Kh Dianna