Hjemmelavet purløgsmayo
Opskrift på nem og lækker purløgsmayonnaise.Denne opskrift giver ca. 3 dl.
Lækker hjemmelavet purløgsmayonnaise, – perfekt til smørrebrød eller som dip til små appetizers.
Jeg laver bl.a. denne mayo til lækre fritterede vagtelæg, – en skøn appetizer der er super nem at lave og som smager helt fantastisk.

Hjemmelavet purløgsmayo
Opskrift på nem og lækker purløgsmayonnaise.Denne opskrift giver ca. 3 dl.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antal Personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 40 g
æggeblommer
- 3 dl
rapsolie
- 1 bdt
purløg, grofthakket
- 1 1/2 tsk
dijonsennep
- 2 spsk
citronsaft
- Salt og evt. friskkværnet peber
Sådan gør du
- Kom æggeblommer, dijon, citron og purløg i en minihakker, og blend til den har en ensartet konsistent. Skrab kanterne ned et par gange undervejs.
- Tilsæt olien, lidt ad gangen, gerne mens minihakkeren kører, hvis det er muligt. Fortsæt til mayonnaisen har den rette konsistens, og blend grundigt til purløget er blendet godt ud i mayonnaisen.
- Smag til med salt og evt. mere citron og friskkværnet peber.
- Opbevar den på køl til den skal serveres.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.



Kan man lave purløgsmayo dagen før
Hej Anne-Marie
Ja det kan du sagtens gøre 🙂
Kh Dianna