
Lækre snaskede spareribs tilberedt med hjemmelavet rub og barbecuesauce, – der giver en skøn karamelliseret overflade.
De her spareribs er noget for hele familien, de har en perfekt krydret sødme, og så er de smurt med rigeligt barbecue der gør dem ekstra lækre snaskede.
Prøv også mine lækre spicy barbecue spareribs.

Hjemmelavede barbecue spareribs
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 4
ferske spareribs
Krydderi rub
- 1 1/2 dl
brun farin
- 2 spsk
sød paprika
- 1 tsk
løg pulver
- 1 tsk
hvidløgspulver
- 1 tsk
sennepspulver
- 1 tsk
røget paprika
- 1 1/2 tsk
groft salt
Barbecuesauce
- 2 1/2 dl
ketchup
- 1/4 dl
æblecidereddike, – måske en smule mere, smag til
- 1 1/2 spsk
worcestersauce
- 1/2 dl
brun farin
- 2 tsk
løg pulver
- 1 tsk
hvidløgspulver
- 1 tsk
røget paprika
- 1/2 tsk
chipotle chilipulver
-
Salt og peber
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Bland alle ingredienserne til rubben og gnid det godt ind i benene. Pak dem tæt i en pose og læg dem på køl i min. et par timer, – gerne 6-8 timer.
- Tag benene ud af køleskabet en halv times tiden inde de skal på grillen. Smør dem med barbecuesauce, og gem resten til pensling under tilberedning.
- Steg benene i ca. 1 1/2 time over indirekte varme på kulgrill eller i gasgrill hvor alle blus står på minimum. Vend benene flere gange undervejs, og pensl løbende med barbecuesauce.
- Server benene med en god salat, bagte kartofler eller lignende.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
