Hindbærdressing - Opskrift på lækker cremet hindbærdressing

Hindbærdressing

Hindbærdressing
Opskrift på lækker cremet hindbærdressing.
Denne portion giver ca. 2 1/2 dl færdig dressing.
Hindbærdressing - Opskrift på lækker cremet hindbærdressing

Smuk, frisk og super lækker hindbærdressing, – perfekt til sommerens salater. Denne hindbærdressing er lækker cremet og har en skøn kombination og sødme og syre, – og så har den simpelthen den smukkeste farve.

Hindbærdressing - Opskrift på lækker cremet hindbærdressing

Hindbærdressing

Opskrift på lækker cremet hindbærdressing.
Denne portion giver ca. 2 1/2 dl færdig dressing.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.60 fra 15 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 5 minutter
Ændre antal6 Personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 200 g

    hindbær

  • 1/2 dl

    mild olivenolie

  • 3 spsk

    hvidvinseddike

  • 3 spsk

    honning

  • 1 knsp

    salt

Sådan gør du

  • Skyl hindbærrene grundigt. Bruges hindbær fra frost skal disse have et hurtigt opkog i en kasserolle, og derefter køle inden dressingen blendes.
  • Hæld hindbærrene i en minihakker eller lignende sammen med olivenolie, hvidvins eddike, honning og et nip salt. Blend til din dressing er lækker cremet og smag til, – måske du foretrækker den med en smule mere sødme eller syre.
  • Opbevar dressingen på køl til den skal serveres, – den kan sagtens holde sig 4-5 dage på køl. Jeg opbevarer dressingen i en flaske, så er den nem lige at ryste sammen inden den hældes over salaten. Alternativt kan den lige røres sammen med en ske.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

Hindbærdressing - Opskrift på lækker cremet hindbærdressing
Hindbærdressing – Opskrift på lækker cremet hindbærdressing

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)