Hindbærdressing
Opskrift på lækker cremet hindbærdressing.
Denne portion giver ca. 2 1/2 dl færdig dressing.

Smuk, frisk og super lækker hindbærdressing, – perfekt til sommerens salater. Denne hindbærdressing er lækker cremet og har en skøn kombination og sødme og syre, – og så har den simpelthen den smukkeste farve.

Hindbærdressing
Opskrift på lækker cremet hindbærdressing.
Denne portion giver ca. 2 1/2 dl færdig dressing.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 200 g
hindbær
- 1/2 dl
mild olivenolie
- 3 spsk
hvidvinseddike
- 3 spsk
honning
- 1 knsp
salt
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Skyl hindbærrene grundigt. Bruges hindbær fra frost skal disse have et hurtigt opkog i en kasserolle, og derefter køle inden dressingen blendes.
- Hæld hindbærrene i en minihakker eller lignende sammen med olivenolie, hvidvins eddike, honning og et nip salt. Blend til din dressing er lækker cremet og smag til, – måske du foretrækker den med en smule mere sødme eller syre.
- Opbevar dressingen på køl til den skal serveres, – den kan sagtens holde sig 4-5 dage på køl. Jeg opbevarer dressingen i en flaske, så er den nem lige at ryste sammen inden den hældes over salaten. Alternativt kan den lige røres sammen med en ske.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
