
Fantastisk lækker sandwich med stegt kylling, smeltet mozzarella og lækker hjemmelavet ruccolapesto.
En nem og hurtig frokost ret, eller server den som et let aftenmåltid evt. serveret med en frisk salat, pommes frittes eller lignende.

Grillet sandwich med kylling, mozzarella og hjemmelavet pesto
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 6 skiver
toastbrød
- 2
mozzarella kugler, drænet for væde
- 2
kyllingebryster
-
Olie
-
Salt og peber
-
Evt sprayfedt
Pesto
- 2store håndfulde
ruccola, – hvis der er lange stilke på skal disse fjernes
- 20
basilikumsblade, kan undlades
- 1 dl
ramsløgsolie, – alternativt kan der bruges en god mild olivenolie
- 50 g
parmesan
- 30 g
pinjekerner, evt. lyn ristet på en pande
- 20 g
mandler
- 2 fed
hvidløg
-
Salt
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Bland alle ingredienserne til pestoen i en minihakker, og blend til en ensartet masse, – smag til med salt og stil til side.
- Varm lidt olie på en panden, krydr kyllingen med salt og peber og steg til den er gennemstegt, ca. 5 min. på hver side ved middel varme. Lad den hvile et øjeblik inden den skæres i skiver.
- Rist 2 af brødskiverne (dem til midten) i en toaster, spray dem evt. med lidt sprayfedt inden de ristes.
- Smør 2 skiver brød med pesto, læg et lag mozzarella over, derefter kylling og top dem med de ristede brødskiver. Smør også dissee med pesto, læg et lag med mozzarella og kylling og top begge sandwich med den sidste skive brød. Spray evt. stegefladerne i toasteren med lidt sprayfedt, og varm begge sandwich til osten smelter, og brødet er sprødt og lækkert.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.