
Lækre rustikke brødskiver penslet med en hvidløgs/persille olie og grillet sprøde over indirekte varme.
Nogle gang, selvom man tænker det næsten må være umuligt, kan man altså godt blive træt af det traditionelle hvidløgsflute, – og der er disse altså den perfekte mulighed for at lave en ny og lækker version af et klassisk hvidløgsbrød.
Det vigtigste ved denne opskrift er et godt og lækkert rustikt franskbrød, det fungerer ikke med et klassisk toastbrød. Brødet må gerne være daggammelt og skal gerne være af den “seje” type for at opnå det bedste resultat. Skiverne skal grilles til de er lækre sprøde udenpå, men fortsat “bløde” og seje i midten.
Så smid aldrig brødrester ud, – en tur i fryseren med dem, så er der altid til sådan en lækker omgang.
Vi bruger gerne dette lækre rustikke franskbrød med manitoba eller et godt grydebrød.

Grillet brød med hvidløg og persille
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 4 cm
i tykkelsen
Olien
- 1 dl
olivenolie
- 1 lille håndfuld
bredbladet persille, finthakket
- 2 fed
hvidløg, fintrevet eller presset
-
Salt og peber
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Bland ingredienserne til olien og smag til med salt og peber.
- Pensl brødskiverne med rigeligt olie på alle leder og kanter, og grill dem over indirekte varme til de er lækre gyldne og sprøde. Vend dem et par gange undervejs så ikke de brænder på.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

De smager himmelske
Tusind tak for de søde ord Lisbeth:)
Kh Dianna