Hjemmelavede løgringe - Opskrift på panko panerede løgringe

Friterede løgringe med panko

Lækre sprøde panko panerede løgringe.
Hvem har ikke stiftet bekendskab med lækre friterede løgringe på et eller andet tidspunkt i sit liv? Oftes bliver de serveret sammen sammen med en burger på de rigtige burgerbarer, – men de kan meget mere end det.
Server de friterede løgringe som topping på en rød bøf, som tilbehør til en club sandwich eller i din burger, – den sprøde gyldne panko panerede løgring smager ualmindelig godt til det meste.

Fritterede løgringe med panko

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 30 min.

Opskrift på de bedste fritterede løgringe med panko.

Ingredienser

  • 2 store hvide løg, i skiver af ca. 7 mm tykkelse
  • 4 spsk hvedemel
  • 2 æg
  • 3 dl panko rasp
  • Salt
  • 1 liter smagsneutral olie, vi bruger oftest rapsolie

Fremgangsmåde

1

Slå æggene ud og pisk dem godt sammen med en gaffel.

2

Bland mel med lidt salt og put blandingen i en dyb tallerken.

3

Hæld panko rasp i en dyb tallerken.

4

Hæld olien i en gryde og varm op til ca. 160-170 grader.

5

Vend løgringene først i mel blandingen, derefter i sammenpisket æg og til sidste i panko rasp.

6

Læg dem til side på et spækbræt indtil de skal friteres.

7

Friter løgringene lidt ad gangen til de er fine og gyldne, og lad dem suge på lidt køkkenrulle.

8

Server straks mens de er lune og sprøde.

Noter

Alt efter om løgringene skal være som tilbehør eller blot en lille del af retten kan mængden op eller nedjusteres.

Hjemmelavede løgringe - Opskrift på panko panerede løgringe
Hjemmelavede løgringe – Opskrift på panko panerede løgringe
Hjemmelavede løgringe - Opskrift på panko panerede løgringe
Hjemmelavede løgringe – Opskrift på panko panerede løgringe

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*