Flæskestegssauce
Opskrift på den lækreste flæskestegssauce lavet på stegeskyen fra flæskestegen.

Der er intet bedre end at lave en god sauce ud af stegeskyen fra flæskestegen, – og denne opskrift sidder altså lige i skabet.

Flæskestegssauce
Opskrift på den lækreste flæskestegssauce lavet på stegeskyen fra flæskestegen.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 25 g
smør
- 1 1/2 spsk
hvedemel
- 5 dl stegesky fra flæskestegen – spæd op med vand hvis der ikke er nok
- 2 tsk ribsgele
-
Salt og peber
-
Kulør
-
Evt. lidt piskefløde
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Smelt smørret og rør melet ud heri.
- Tilsæt stegeskyen lidt ad gangen og pisk saucen grundigt.
- Lad saucen koge godt igennem i ca. 5 min. og lad den derefter stå ved middel varme i ca. 10 min. under omrøring. Hvis saucen bliver for tyk tilsættes yderligere vand, stegesky eller en smule piskefløde.
- Smag saucen til med salt og peber og giv den farve med lidt kulør.
Noter
Hvis man samtidig med saucen laver hjemmelavet rødkål kan man med fordel tilsætte et par spiseskefulde af væden fra rødkålen til saucen.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.