
En skønt måltid til de yngste, – pigerne elsker det. I stedet for at servere pommes frites til laver vi gerne en stor buket grøntsager, det ser frisk og lækkert ud, og pigerne elsker at de selv kan få lov at plukke deres favoritter.
Spiser de voksne med på børne menuen serverer vi gerne de lækre dips fra Sticks’n’Sushi til, goma, miso, sort miso mv., vi er vilde med dem.

Fiskefingre med grøntsagsbuket - Kids style
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 400 g
torskefilet
- 1 dl
hvedemel
- 6 dl
panko rasp
- 2
æg, sammenpisket
- 2 l
smagsneutral olie til at fritere i
-
Blandende grøntsager skåret i stave, - gulerødder, agurk, peberfrugt, bladselleri, salatblade, kinaradise mv.
Sådan gør du
- Varm olien op til ca. 160-180 grader.
- Skær torskefileterne i passende stykker og dup dem tørre med lidt køkkenrulle eller et viskestykke.
- Bland melet med lidt salt og peber og vend torskestykkerne heri. Vend derefter stykkerne i sammenpisket æg og til sidst i panko rasp.
- Friter fiskestykkerne til de er flotte gyldne, ca. 6 min., men hold konstant øje.
- Server de friterede fiskestykker med en buket af friske grøntsager anrettet i en skål/urtepotte samt forskellige dips.

