Estragon mayonnaise
Opskrift på nem og hurtig estragon mayonnaise.
Denne opskrift giver til ca. 3 dl mayonnaise.

Nem og lækker hjemmelavet estragon mayonnaise, – skøn blød konsistens og dejlig smag af frisk estragon.
Det tager ingen tid at lave sin egen mayonnaise, – og det er altså en fornøjelse at se hvordan ganske få ingredienser kan trylles om til den skønneste mayonnaise.

Estragon mayonnaise
Opskrift på nem og hurtig estragon mayonnaise.
Denne opskrift giver til ca. 3 dl mayonnaise.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 40 g pasteuriserede æggeblommer
- 3 dl
rapsolie
- 8 stilke frisk estragon (bladene heraf), – ca. 10 g blade
- 1 spsk
hvidvinseddike
- 2 tsk
dijonsennep
-
Salt
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Kom æggeblommer, dijon, hvidvinseddike og estragon i en minihakker, og blend til den har en ensartet konsistent. Skrab kanterne ned et par gange undervejs.
- Tilsæt olien, lidt ad gangen, gerne mens minihakkeren kører, hvis det er muligt. Fortsæt til mayonnaisen har den rette konsistens, og blend grundigt til estragonen er blendet godt ud i mayonnaisen.
- Smag til med salt, og stil mayonnaisen på køl til den skal serveres.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.


Hej
Kan man bruge alm. olivenolie i stedet for raps, da det er det, jeg altid bruger.
Og kan man udelade hvidvinseddiken eller erstatte den af noget andet?? Jeg kan ikke tåle det.
Hej Susanne
Mht. olivenolie i mayonnaise, – det vil jeg ikke anbefale. Den vil smage alt for meget igennem, så det duer simpelthen ikke.
Jeg vil altid anbefale raps, solsikke eller vindruekerneolie.
I stedet for hvidvinseddike kan du bruge citron 🙂
Kh Dianna
Lækkert:-)
Hvorlænge kan den holde i køleskab ?
Hej Anette
Den holder fint i 4-5 dage 🙂
Kh Dianna