Estragon mayonnaise - Opskrift på nem estragon mayonnaise

Estragon mayonnaise

Estragon mayonnaise
Opskrift på nem og hurtig estragon mayonnaise.
Denne opskrift giver til ca. 3 dl mayonnaise.
Estragon mayonnaise - Opskrift på nem estragon mayonnaise

Nem og lækker hjemmelavet estragon mayonnaise, – skøn blød konsistens og dejlig smag af frisk estragon.
Det tager ingen tid at lave sin egen mayonnaise, – og det er altså en fornøjelse at se hvordan ganske få ingredienser kan trylles om til den skønneste mayonnaise.

Estragon mayonnaise - Opskrift på nem estragon mayonnaise

Estragon mayonnaise

Opskrift på nem og hurtig estragon mayonnaise.
Denne opskrift giver til ca. 3 dl mayonnaise.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.28 fra 11 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 5 minutter
Ændre antal6 Personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 40 g pasteuriserede æggeblommer
  • 3 dl

    rapsolie

  • 8 stilke frisk estragon (bladene heraf), – ca. 10 g blade
  • 1 spsk

    hvidvinseddike

  • 2 tsk

    dijonsennep

  • Salt

Sådan gør du

  • Kom æggeblommer, dijon, hvidvinseddike og estragon i en minihakker, og blend til den har en ensartet konsistent. Skrab kanterne ned et par gange undervejs.
  • Tilsæt olien, lidt ad gangen, gerne mens minihakkeren kører, hvis det er muligt. Fortsæt til mayonnaisen har den rette konsistens, og blend grundigt til estragonen er blendet godt ud i mayonnaisen.
  • Smag til med salt, og stil mayonnaisen på køl til den skal serveres.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

Estragon mayonnaise - Opskrift på nem estragon mayonnaise
Estragon mayonnaise – Opskrift på nem estragon mayonnaise
Estragon mayonnaise - Opskrift på nem estragon mayonnaise
Estragon mayonnaise – Opskrift på nem estragon mayonnaise

Kommentarer

  1. Susanne

    Hej
    Kan man bruge alm. olivenolie i stedet for raps, da det er det, jeg altid bruger.
    Og kan man udelade hvidvinseddiken eller erstatte den af noget andet?? Jeg kan ikke tåle det.

    • Hej Susanne

      Mht. olivenolie i mayonnaise, – det vil jeg ikke anbefale. Den vil smage alt for meget igennem, så det duer simpelthen ikke.
      Jeg vil altid anbefale raps, solsikke eller vindruekerneolie.

      I stedet for hvidvinseddike kan du bruge citron 🙂

      Kh Dianna

  2. Anonym

    5 stars
    Lækkert:-)

  3. Anette

    Hvorlænge kan den holde i køleskab ?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)