Pølsehorn - Opskrift på de bedste pølsehorn

De bedste pølsehorn

Skøn opskrift på lækre klassiske pølsehorn, et stort hit hos børn og voksne.
Pølsehorn er en storvinder herhjemme, og det er ikke kun blandt børnene. Min mand er måske nok den største fan, og de får ikke lov at ligge mange dage på køl før de er væk.
Denne opskrift på pølsehorn er virkelig en drøm. Dejen er super nem at arbejde med og så bliver de bare virkelig lækre bløde og luftige.

De lækreste pølsehorn

By Dianna Brinch
Tid: 2 1/2 time

Opskrift på de lækreste pølsehorn
Denne opskrift giver 32 stk

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 600 g hvedemel
  • 100 g smør
  • 3 dl lun sødmælk
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sukker
  • 1 æg
  • 16 pølser (alt efter størrelse)
  • Æg til pensling

Fremgangsmåde

1

Opløs gæren i mælken og tilsæt derefter sukker og æg.

2

Tilsæt mel og salt, lidt ad gangen, og rør dejen, gerne på maskine, til alt melet er æltet godt ind i dejen.

3

Tilsæt smørret i små tern og rør dejen til den slipper skålen, ca. 5-8 min.

4

Lad dejen hæve et lunt sted i godt en time.

5

Del dejen i 4 lige store stykker og rul hver del ud i lige store cirkler.

6

Brug en kniv eller pizzaskærer og del hver cirkel i 8 trekanter

7

Læg et stykke pølse på den brede ende, og rul sammen og placer pølsehornet på en bageplade med snippen nedad. Lad pølsehornene efterhæve under et viskestykke i godt 30 min.

8

Pensl pølsehornene med sammenpisket æg, og drysses evt. med sesam.

9

Bag dem i en forvarmet ovn i ca. 15 min ved 200 grader.

10

Lad dem køle af på en bagerist.

Noter

Pølsehornene egner sig fint til at blive frosset og kan spises direkte optøede fra fryseren eller kan lunes kort i mikroovnen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*