
Lækker cremet tomatdressing/tomatdip med soltørrede tomater. Nem og hurtig at lave, og så smager den bare fuldstændig vidunderligt.
Dressingen kan laves på under 5 minutter, – den er fyldig, cremet og bare så lækker.
Server den til salater, grillet kød, bagte kartofler, brød eller lignende, – total favorit herhjemme.
Dressingen er grundet de soltørrede tomater til den tykke side. Hvis du ønsker den mere “dressing tynd”, kan du vælge at blende halvdelen af creme fraichen med, når du blender mayo og soltørrede tomater. På den måde vil du få slået “fylden” ud af creme fraichen, og dressingen vil blive tyndere.

Cremet tomatdressing
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 3 1/2 dl
creme fraiche 18%
- 1/2 dl god mayonnaise – jeg bruger Hellmann's
- 100 g
soltørrede tomater i olie, – drænet for olie
- 1/2 tsk
paprika
- 1/2 tsk løgpulver
- 1/2 tsk hvidløgspulver
- Salt og peber
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Hæld de soltørrede tomater i en blender sammen med mayonnaisen, og blend det, til du har en ensartet creme.
- Rør det derefter sammen med creme fraich og krydderier, og smag til med salt og peber.
- Opbevar dressingen på køl til den skal serveres.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

Pingback: Pastasalat med grønt og spicy croutoner - Gourministeriet
Vidunderlig dressing, men blev dobbelt så god da der kom lidt Honning i
Hej Aksel
Hvor er det dejligt du kan lide den, – jeg elsker den altså også 🙂
Og tak for fiffet med honning, det må jeg altså prøve næste gang.
Rigtig dejlig dag.
De bedste hilsner
Dianna
Skøn dressing. Jeg laver den altid som dressing i pastasalat
Hej Birgitte
Hvor er det dejligt at høre den falder i din smag, – den er altså også en af mine favoritter 🙂
Kh Dianna