
Skøn pastaret, – nem og hurtig, cremet og med masser af smag.
Denne pastaret er lavet på rester af vores lækre pulled beef. Jeg kan godt lide tanken om, at man kan bruge en rest som pulled beef til noget helt andet end man lige forestiller sig, – og denne pasta blev virkelig fantastisk.
Jeg må også lige slå en slag for den grønne peberfrugt, – det er en grøntsag jeg altid selv er gået udenom, simpelthen fordi jeg ikke synes den byder på vanvittig meget. Men vi er begyndt at bruge det mere og mere, og den smag den udvikler under opvarmning er virkelig helt fantastisk, og den klæder en masse retter, – så det er altså værd at give den en chance.

Cremet pulled beef pasta
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 400 g
pulled beef rester
- 2
løg, skåret i brede strimler – ca. 1/2 cm
- 2
grønne peberfrugter, skåret i strimler
- 5 fed
hvidløg, revet eller presset
- 1/2 l
piskefløde
- 2 dl
vand
-
Salt og peber
-
Olivenolie
-
Kulør
- 400 g
pasta
-
Revet parmesan til toppen
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Varm lidt olie i en gryde og svits løg, hvidløg og peberfrugter i et par minutter.
- Tilsæt kødet, krydr med salt og peber og steg et par minutter.
- Hæld vandet over og lad det reducere let.
- Tilsæt derefter piskefløden, og lad retten små simre i 20-25 min., rør jævnligt. Smag til med salt og peber og tilsæt en smule kulør. Kog i mellemtidenpastaen al dente.
- Hæld vandet fra pastaen og vend den straks i saucen, – sørg for at fordele grøntsager og kødet godt.
- Server med friskrevet parmesan på toppen.
Noter
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

