Citronpasta med spinat og burrata - Opskrift på cremet citronpasta

Citronpasta med spinat og burrata

Citronpasta med spinat og burrata
Opskrift på lækker cremet citronpasta med spinat og burrata på toppen.
Citronpasta med spinat og burrata - Opskrift på cremet citronpasta

Lækker cremet citronpasta med frisk spinat, og toppet med den lækreste bløde og cremede burrata.
Det her, det smager afsindig godt, – og så kan det laves på bare 20 minutter. Server den alene ellere som tilbehør til et stykke laks, kylling eller lignende.

Citronpasta med spinat og burrata - Opskrift på cremet citronpasta

Citronpasta med spinat og burrata

Opskrift på lækker cremet citronpasta med spinat og burrata på toppen.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.73 fra 36 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 20 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 500 g spaghetti
  • 4 æggeblommer
  • 25 g smør
  • 100 g parmesan, fintrevet
  • 1 citron, fintrevet skal og saft heraf
  • 2 håndfulde frisk spinat
  • 1 burrata, drænet for væde
  • Kogevand fra pastaen, – ca. 2 dl
  • Salt og friskkværnet peber
  • Evt. ekstra citronskal til toppen, friskkværnet peber og finthakket persille

Sådan gør du

  • Rør æggeblommerne sammen med citronskal og citronsaft.
  • Kog pastaen al dente og hæld vandet fra, – gem et par deciliter til at justere konsistensen med.
  • Rør smørret i pastaen, og tilsæt derefter æggeblommer samt parmesan, og rør det hurtigt ind i pastaen.
  • Juster konsistensen med det varme kogevand fra pastaen, – den skal være lækker cremet.
  • Vend spinaten i pastaen, – rør til bladene er slået sammen.
  • Krydr med friskkværnet peber og smag til med salt, – og server den toppet med frisk burrata, friskkværnet peber og finthakket persille.
Citronpasta med spinat og burrata - Opskrift på cremet citronpasta
Citronpasta med spinat og burrata – Opskrift på cremet citronpasta

Kommentarer

  1. 5 stars
    Super lækker – og mættende som vegetarret

  2. Vibeke

    Hej Dianna.
    Bruger du pasteuriserede æggeblommer?
    Bh. Vibeke

Skriv et svar til Katja Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)