Lækker cremet citronpasta med frisk spinat, og toppet med den lækreste bløde og cremede burrata.
Det her, det smager afsindig godt, – og så kan det laves på bare 20 minutter. Server den alene ellere som tilbehør til et stykke laks, kylling eller lignende.
Citronpasta med spinat og burrata
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 500 g spaghetti
- 4 æggeblommer
- 25 g smør
- 100 g parmesan, fintrevet
- 1 citron, fintrevet skal og saft heraf
- 2 håndfulde frisk spinat
- 1 burrata, drænet for væde
- Kogevand fra pastaen, – ca. 2 dl
- Salt og friskkværnet peber
- Evt. ekstra citronskal til toppen, friskkværnet peber og finthakket persille
Sådan gør du
- Rør æggeblommerne sammen med citronskal og citronsaft.
- Kog pastaen al dente og hæld vandet fra, – gem et par deciliter til at justere konsistensen med.
- Rør smørret i pastaen, og tilsæt derefter æggeblommer samt parmesan, og rør det hurtigt ind i pastaen.
- Juster konsistensen med det varme kogevand fra pastaen, – den skal være lækker cremet.
- Vend spinaten i pastaen, – rør til bladene er slået sammen.
- Krydr med friskkværnet peber og smag til med salt, – og server den toppet med frisk burrata, friskkværnet peber og finthakket persille.
Super lækker – og mættende som vegetarret
Hej Katja
Hvor er det dejligt at høre, tusind tak for din besked 🙂
Kh Dianna
Hej Dianna.
Bruger du pasteuriserede æggeblommer?
Bh. Vibeke