Citronbagte gulerødder med timian og feta
Opskrift på bagte gulerødder med en skøn citron/honning marinade med timian og feta crumble.

Super nemt og lækker tilbehør med bagte gulerødder, citron, timian og feta. Perfekt til alle årstider, – og en ret der er nem at gå til og som passer sig selv i ovnen.
Når det er til at få fat i flerfarvede gulerødder kan det varmt anbefales, – det giver et skønt udtryk på tallerkenen.

Citronbagte gulerødder med timian og feta
Opskrift på bagte gulerødder med en skøn citron/honning marinade med timian og feta crumble.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalpersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 500 g gulerødder
- 2 spsk olie
- 1 spsk honning
- 1/2 citron, saften heraf
- 1/2 tsk tørret timian
- 100 g feta
- Salt og peber
- Bredbladet persille og frisk blød timian til toppen
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Skræl gulerødderne og del dem i kvarte på den lange led, hvis størrelsen er til det. Er det nye friske gulerødder er de oftest ret tynde, – her skal de blot være hele eller halveret.
- Bland olie, citronsaft, honning og timian, – og smag til med salt og peber.
- Læg gulerødderne i et ovnfast fad, foliefad eller lignende og overhæld dem med marinaden. Vend det hele godt sammen.
- Bag gulerødderne i en forvarmet ovn i ca. 30-35 min. ved 200 grader, almindelig ovn.
- Anret gulerødderne på en tallerken, top med grofthakket bredbladet persille, smuldret feta og frisk blød timian.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
