
Lækre sprøde bruschettas toppet med friske tomater og hvidløg vendt i trøffelolie, – et super lækkert alternativ til det klassiske tomat bruschetta.
Jeg elsker trøffel, – friske trøfler, trøffel spread og ikke mindst trøffelolie. Er vild med at man kan tilsmage sine retter med en ren og mild smag af trøffel, – det klæder nemlig rigtig mange retter.
Disse bruschettas ville også sagtens kunne toppet med en masse revet trøffel, – men det er selvfølgelig hvad man er til.
Denne opskrift tager udgangspunkt i en mild og delikat smag af trøffel.

Bruschetta med tomat og trøffel
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 200 g
friske tomater, gerne lækre små cherrytomater
- 1 fed
hvidløg, fintrevet
- 1 lillelille håndfuld
persille, finthakket
- 2
stilke basilikum, bladene heraf, finthakket
- 1/4 dl
olivenolie
- 3 tsk
trøffelolie, smag til og juster selv
-
Salt og peber, - evt. trøffelsalt
- 4
skriver godt brød
-
Revet parmesan, ca 1 dl
Sådan gør du
- Skær tomaterne i små stykker og bland dem med persille, hvidløg, basilikum, olivenolie og trøffelolie. Krydr med salt og peber og stil til side.
- Varm lidt olie på en pande og steg brødskiverne gyldne og sprøde. Mens de stadig er varme fordeles halvdelen af parmesanen på skiverne så det smelter ned i brødet.
- Top derefter med tomater og hæld gerne lidt af "juicen" over brødet også, - det gør det lækkert sejt og smager fantastisk.
- Drys med parmesan og server straks.
Hvor køber du trøffelcreme / trøffel mm.? 🙂
Hej Maria
Det køber jeg i delikatessebutikker eller online 🙂
Nogle større supermarkeder har det også, – men det kræver een god delikatesseafdeling 🙂
Kh Dianna