Bagel med kylling, kalkun bacon og hummus - Opskrift på sandwich

Bagel med kylling, kalkun bacon og hummus

Bagel med kylling, kalkun bacon og hummus
Lækre bagels toppet med hummus, saftig kylling, kalkun bacon og grønt.
Bagel med kylling, kalkun bacon og hummus - Opskrift på sandwich

Lækre bagels fyldt med saftig kylling, sprød kalkun bacon, friske salater og en cremet hummus. Nem og mega lækkert til både frokost og aften.
Sådan en lækker sandwich her kan laves på ingen tid, – den er sprød og fyldt med smag, og så er den dejlig mættende.
Du kan bruge rester af en hel stegt kylling, stege kyllingebryster når sulten melder sig, – eller endda købe stegt kylling i supermarkedet.
Jeg har enndu ikke fået lavet en opskrift på bagels, så disse er købt.

Bagel med kylling, kalkun bacon og hummus - Opskrift på sandwich

Bagel med kylling, kalkun bacon og hummus

Lækre bagels toppet med hummus, saftig kylling, kalkun bacon og grønt.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.91 fra 10 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 4 bagels
  • 2-3 kyllingebryster
  • 8 skiver kalkun bacon
  • 4 håndfulde blandet salat
  • 2 tomater, skåret i skiver
  • 1/4 agurk, skåret i tynde skiver
  • 1 rødløg, skåret i ringe
  • 1 portion hummus
  • Salt og peber
  • Olie

Sådan gør du

  • Steg kyllingebrysterne i en smule olie til de er gennemstegt, – krydr med salt og peber.
    Tag dem af panden og lad dem hvile.
  • På samme pande steges kalkunbacon til den er sprød.
  • Lun dine bagels i ovnen og skær dem over.
  • Smør underbollerne med hummus, og top med salater og tomater.
  • Skær kyllingen i skiver og fordel den på dine bagels, læg skiver af bacon over samt agurker og løgringe, og slut af med topbollen, som også er smurt med hummus.
Bagel med kylling, kalkun bacon og hummus - Opskrift på sandwich
Bagel med kylling, kalkun bacon og hummus – Opskrift på sandwich

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)