Asiatiske kødboller - Opskrift på asiatiske kyllingekødboller

Asiatiske kødboller – Asiatiske kyllingekødboller

Asiatiske kødboller - Opskrift på asiatiske kyllingekødboller
Asiatiske kødboller - Asiatiske kyllingekødboller med teriyaki
Opskrift på lækre asiatiske kyllinge kødboller.
4.71 fra 41 stemmer

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Lækre asian meatballs, – kyllingekødboller lavet med teriyaki, hvidløg og ingefær. Super nemme at lave, og fyldt med smag. Server dem med en kold asiatisk nudelsalat, – eller sammen med denne lækre wok med grøntsager, nudler og oystersauce.

Asiatiske kødboller - Opskrift på asiatiske kyllingekødboller

Asiatiske kødboller – Asiatiske kyllingekødboller med teriyaki

Opskrift på lækre asiatiske kyllinge kødboller.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.71 fra 41 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Hovedret, Tilbehør
Køkken: Asien
Samlet tid: 45 minutter
Ændre antal4 personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

Kødboller

  • 600 g hakket kyllingekød
  • 1 løg, finthakket
  • 1-2 fed hvidløg, revet eller presset
  • 1 spsk friskrevet ingefær
  • 2 spsk rasp
  • 1 æg
  • Salt og peber – beregn ca. 1 tsk salt pr. 500 g kød
  • Evt. finthakket forårsløg til servering

Marinade

  • 1 dl teriyaki
  • 2 spsk soya
  • 1 spsk fintrevet frisk ingefær
  • 2 fed hvidløg, revet eller presset
  • 3 spsk sesam

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Sådan gør du

Marinade

  • Bland ingredienserne til marinaden og stil til side.

Asiatiske kødboller

  • Bland ingredienserne til kødbollerne og rør rasen godt sammen.
  • Sæt en gryde over med godt saltet vand og kog det op.
  • Form kødboller ud af farsen, – du gør det nemmest ved at dyppe skeen i det varme vand, og derefter forme kødbollerne ved hjælp af skeen.
  • Kog dem ved middel varme til de er gennem tilberedt, – ca. 6-8 minutter, alt efter størrelse. Tag dem løbende op med en hulske, og læg dem til side til alle kødboller er færdige.
    Skær lige én igennem så du sikrer de er fine.
  • Varm en pande op ved middel varme og steg sesam af et par minutter.
  • Hæld marinaden på panden og lade den varme igennem, inden kødbollerne hældes ved.
  • Vend kødbollerne ved at svippe rundt på panden, – lad dem glace i 5-6 minutter ved middel varme. Tykner saucen for meget skruer du ned for blusser.
  • Server kødbollerne toppet med finthakket forårsløg.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

Asiatiske kødboller - Opskrift på asiatiske kyllingekødboller
Asiatiske kødboller – Opskrift på asiatiske kyllingekødboller
Asiatiske kødboller - Opskrift på asiatiske kyllingekødboller
Asiatiske kødboller – Opskrift på asiatiske kyllingekødboller
Asiatiske kødboller - Opskrift på asiatiske kyllingekødboller
Asiatiske kødboller – Opskrift på asiatiske kyllingekødboller

Kommentarer

  1. 3 stars
    Smagen er virkelig god, men jeg kan slet ikke få marinaden til at glace på panden 🙁

    • Hej Line

      Dejligt de smagte dig 🙂
      Men det lyder super underligt med marinaden, – har du mon skuret højt nok op for panden?

      De bedste hilsner
      Dianna

  2. teriyaki
    Er det noget i selv har lavet eller købt?
    Det jeg har købt på flaske i Føtex er som vand og vil ikke glasere kødbollerne rigtig?

    • Hej Tina

      Den er også købt, men tænker jeg snart skal lave opskrift på en hjemmelavet:)
      Den jeg bruger er tyk og nærmest cremet i konsistensen, – mener den er fra Kvickly:) Er desværre ikke hjemme, så kan ikke tjekke etiketten.

      Dbh Dianna

  3. 5 stars
    Så lækre kødboller. Mums

  4. Hej Diana tror du jeg kan fryse kødbollerne efter de er kogt ? Og på dagen de skal bruges tø dem op og glaserer dem lige inden servering ?

    • Hej Mette

      Det kan du tro du kan, – det gør jeg oftest selv 🙂
      Det er genialt at have tilberedte kødboller i fryseren, – det gør det noget hurtigere at lave retten i en travl hverdag 🙂

      Kh Dianna

  5. Tine Pedersen

    Smagen er super men synes viiiirkelig den er salt.

    • Hej Tine

      Dejligt de smagte dig, – men øv du synes de er for salte.
      Jeg ved der kan være stor forskel på soya, – så prøv en med mindre salt.
      Kikkoman har lavet en der hedder “med mindre salt”.

      Kh Dianna

  6. Hvilken salat ville du servere til? Skal til sammenskudsgilde

    • Hej Hanne

      Altså en frisk spidskålssalat til vil være super lækkert, – bare helt enkel med spidskål, edamame og lignende 🙂

      Kh Dianna

  7. Carsten Brinch Morgenstern

    5 stars
    Hej Dianna!
    Skal glace bollerne om lidt. Glæder mig til at smage dem!
    Hils Jes, og ønsk ham et stort tillykke! ❤️
    Kh Carsten.

    • Hej Carsten

      Ej hvor fedt – håber det blev lækkert:)

      Og det skal jeg gøre, skal hilse og sige tusind tak:)

      Hils familien❤️

      Kh Dianna

  8. Super lækkert. Serverede det med nudelsalat og bao. Husk at skrive at sesam ikke skal blandes i marinaden. Tak for opskrift.

  9. Michelle

    Hvor finder jeg opskriften på de nudler, som kyllingebollerne ligger ovenpå i opskriften? Tak for mange gode opskrifter! ❤️

  10. Monica

    5 stars
    Opskriften var rigtig nem og børne venlig min 8 års datter laver denne rat vær søndag

Skriv et svar til Tina Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)