Asiatiske kødboller - Opskrift på asiatiske kyllingekødboller

Asiatiske kødboller – Asiatiske kyllingekødboller

Asiatiske kødboller - Asiatiske kyllingekødboller med teriyaki
Opskrift på lækre asiatiske kyllinge kødboller.
Asiatiske kødboller - Opskrift på asiatiske kyllingekødboller

Lækre asian meatballs, – kyllingekødboller lavet med teriyaki, hvidløg og ingefær. Super nemme at lave, og fyldt med smag. Server dem med en kold asiatisk nudelsalat, – eller sammen med denne lækre wok med grøntsager, nudler og oystersauce.

Asiatiske kødboller - Opskrift på asiatiske kyllingekødboller

Asiatiske kødboller – Asiatiske kyllingekødboller med teriyaki

Opskrift på lækre asiatiske kyllinge kødboller.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.65 fra 31 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Hovedret, Tilbehør
Køkken: Asien
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

Kødboller

  • 600 g hakket kyllingekød
  • 1 løg, finthakket
  • 1-2 fed hvidløg, revet eller presset
  • 1 spsk friskrevet ingefær
  • 2 spsk rasp
  • 1 æg
  • Salt og peber – beregn ca. 1 tsk salt pr. 500 g kød
  • Evt. finthakket forårsløg til servering

Marinade

  • 1 dl teriyaki
  • 2 spsk soya
  • 1 spsk fintrevet frisk ingefær
  • 2 fed hvidløg, revet eller presset
  • 3 spsk sesam

Sådan gør du

Marinade

  • Bland ingredienserne til marinaden og stil til side.

Asiatiske kødboller

  • Bland ingredienserne til kødbollerne og rør rasen godt sammen.
  • Sæt en gryde over med godt saltet vand og kog det op.
  • Form kødboller ud af farsen, – du gør det nemmest ved at dyppe skeen i det varme vand, og derefter forme kødbollerne ved hjælp af skeen.
  • Kog dem ved middel varme til de er gennem tilberedt, – ca. 6-8 minutter, alt efter størrelse. Tag dem løbende op med en hulske, og læg dem til side til alle kødboller er færdige.
    Skær lige én igennem så du sikrer de er fine.
  • Varm en pande op ved middel varme og steg sesam af et par minutter.
  • Hæld marinaden på panden og lade den varme igennem, inden kødbollerne hældes ved.
  • Vend kødbollerne ved at svippe rundt på panden, – lad dem glace i 5-6 minutter ved middel varme. Tykner saucen for meget skruer du ned for blusser.
  • Server kødbollerne toppet med finthakket forårsløg.
Asiatiske kødboller - Opskrift på asiatiske kyllingekødboller
Asiatiske kødboller – Opskrift på asiatiske kyllingekødboller
Asiatiske kødboller - Opskrift på asiatiske kyllingekødboller
Asiatiske kødboller – Opskrift på asiatiske kyllingekødboller
Asiatiske kødboller - Opskrift på asiatiske kyllingekødboller
Asiatiske kødboller – Opskrift på asiatiske kyllingekødboller

Kommentarer

  1. 3 stars
    Smagen er virkelig god, men jeg kan slet ikke få marinaden til at glace på panden 🙁

    • Hej Line

      Dejligt de smagte dig 🙂
      Men det lyder super underligt med marinaden, – har du mon skuret højt nok op for panden?

      De bedste hilsner
      Dianna

  2. teriyaki
    Er det noget i selv har lavet eller købt?
    Det jeg har købt på flaske i Føtex er som vand og vil ikke glasere kødbollerne rigtig?

    • Hej Tina

      Den er også købt, men tænker jeg snart skal lave opskrift på en hjemmelavet:)
      Den jeg bruger er tyk og nærmest cremet i konsistensen, – mener den er fra Kvickly:) Er desværre ikke hjemme, så kan ikke tjekke etiketten.

      Dbh Dianna

  3. 5 stars
    Så lækre kødboller. Mums

Skriv et svar til Tina Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)