Sprød parmaskinke i ovn - Nem og lækker topping til alt

Sprød parmaskinke i ovn

Sprød parmaskinke i ovn
Opskrift på sprød parmaskinke lavet i ovnen.
Sprød parmaskinke i ovn - Nem og lækker topping til alt

Sprød parmaskinke i ovn – nem og smagfuld topping til salater og sandwich.

Sprød parmaskinke er virkelig sådan en lille game changer i køkkenet – det smager vildt godt, er supernemt at lave og kan bruges til næsten alt.
Den sprøde, salte skinke er perfekt som topping til salater, på smørrebrød, ovenpå æggekagen, i en sandwich eller knækket i små stykker som drys på f.eks. en cremet pastaret eller en suppe.

Det hele klares nemt i ovnen – og du kan give den lidt ekstra karakter med frisk rosmarin, timian eller salvie, som bager med og afgiver masser af duft og smag undervejs.

Brug skinken som et sprødt modspil i bløde eller cremede retter – eller bare som en lille snack direkte fra bagepapiret.

Sprød parmaskinke i ovn - Nem og lækker topping til alt

Sprød parmaskinke i ovn

Opskrift på sprød parmaskinke lavet i ovnen.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

Ingen bedømmelser
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Snack, Tilbehør
Køkken: Italiensk
Nøgleord: Sprød parmaskinke
Samlet tid: 15 minutter
Ændre antal4 personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 8-12 skiver parmaskinke (eller serrano)
  • Lidt olie – gerne på spray
  • Evt. friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Fordel skinken på en pageplade med bagepapir. Det kan godt overlappe hinanden en smule, da det trækker sig sammen under tilberedning.
  • Spray toppen med en smule olie – eller pensl – hvis du ikke har spray, og krydr evt. med friskkværnet peber.
  • Bag det i midten af en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i ca. 8-10 minutter.
    Lad det køle let af inden servering.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)