Tortilla hapser med tunsalat
Opskrift på nemme tortilla hapser med tunsalat og grønt - perfekt appetizer.

De her tortilla hapser med tunsalat er den ultimative fingerfood – nemme at lave, lækre at spise og perfekte til alt fra studentergilde, fødselsdag og picnic til en helt almindelig sommerdag med lækker snack-stemning.
Opskriften er baseret på en sundere tunsalat, som smøres ud på bløde tortilla wraps. Herfra toppes de med sprød salat, rød spidskål, grøn peber og frisk spinat, inden de rulles stramt sammen, skæres i små bidder og stikkes med tandstikker – så de bliver til små, indbydende hapsere.
De er:
- Super nemme og hurtige at lave
- Lettere og sundere end de klassiske tunruller
- Smækfyldt med smag og friskhed
- Perfekte både som forret, snack eller på buffetbordet
Bonus: Du kan sagtens forberede dem nogle timer i forvejen – bare opbevar dem tildækket i køleskabet, så holder de sig friske og fine til festen.

Tortilla hapser med tunsalat
Opskrift på nemme tortilla hapser med tunsalat og grønt – perfekt appetizer.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalpersoner
Følg mig på Instagram +250.000 følger Gourministeriet på Instagram
Ingredienser
- 2 ds tun
- 3 spsk creme fraiche – gerne 9%
- 2 spsk mayonnaise – gerne let
- 2 forårsløg, fintsnittet
- 2 spsk syltede agurker, finthakket
- 1 tsk dijonsennep
- 1/2 citron, saften
- Salt og friskkværnet peber
Derudover
- 4 store tortillapandekager
- 1 grøn peber, skåret i strimler
- 1/4 rødt spidskål, fintsnittet
- 4 håndfulde spinat
- 4 håndfulde frisk salat
- Tandstikker
Sådan gør du
- Hæld ingredienser til tunsalaten i en skål, og rør dem godt sammen. Smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber – og tilsæt evt. mere creme fraiche hvis du synes den skal være en smule mere cremet.
- Fordel tunsalaten på de 4 wraps, og smør det ud, og top med peberfrugt, snittet spidskål, spinat og salat.Rul dine tortillas stramt, og pak dem evt. i madpakkepapir så de holder formen.
- Sæt tandstikker i langs kanten hvor de er samlet, og skær hver tortilla i 6-8 stykker. Drys evt. med lidt grønt på toppen inden servering.