Opskrift på nemme tortilla hapser med tunsalat og grønt - perfekt appetizer.
Ret Snack, Tilbehør
Køkken Dansk
Nøgleord Appetizer, Hapser, Snack
Samlet tid 20 minutterminutter
Servings 12personer
Calories 103kcal
Ingredienser
2dstun
3spskcreme fraiche – gerne 9%
2spskmayonnaise – gerne let
2forårsløg, fintsnittet
2spsksyltede agurker, finthakket
1tskdijonsennep
1/2citron, saften
Salt og friskkværnet peber
Derudover
4store tortillapandekager
1grøn peber, skåret i strimler
1/4rødt spidskål, fintsnittet
4håndfuldespinat
4håndfuldefrisk salat
Tandstikker
Sådan gør du
Hæld ingredienser til tunsalaten i en skål, og rør dem godt sammen. Smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber – og tilsæt evt. mere creme fraiche hvis du synes den skal være en smule mere cremet.
Fordel tunsalaten på de 4 wraps, og smør det ud, og top med peberfrugt, snittet spidskål, spinat og salat.Rul dine tortillas stramt, og pak dem evt. i madpakkepapir så de holder formen.
Sæt tandstikker i langs kanten hvor de er samlet, og skær hver tortilla i 6-8 stykker. Drys evt. med lidt grønt på toppen inden servering.