Spinatwrap med hytteost – Wrap med kylling og cæsardressing

Spinatwrap med hytteost – Hytteost wrap med spinat og spidskål

Spinatwrap med hytteost - Hytteost wrap med spinat og spidskål
Opskrift på de lækreste protein- og fiberrige hytteostwraps med spinat og spidskål.
Spinatwrap med hytteost – Wrap med kylling og cæsardressing

Spinatwrap med hytteost – sund og cremet wrap med kylling og grønt.

De virale hytteostwraps hitter med god grund – de er nemme at lave, fyldt med protein og kan varieres i det uendelige.
Her har jeg lavet en grøn version med spinat og spidskål, som får både farve og ekstra smag – og så bliver bunden skøn og elastisk, når den bages gylden i ovnen.

Wrap’en er smurt med cremet cæsardressing og fyldt med strimler af kylling, avocado, rød spidskål og sprød salat – en kombi der rammer plet mellem friskhed, cremethed og crunch.
Perfekt som et sundt måltid til frokost, madpakken eller en nem og hurtig aftensmad.

Forslag til andre varianter

  • Røget laks, flødeost, dild og agurk
  • Grillet halloumi, hummus, syltede rødløg og granatæblekerner
  • Knuste falafel, tzatziki og tomatsalat
  • Kalkunbacon, sennepsmayo, spinat og æble
  • Rester af pulled chicken, spicy sriracha og coleslaw
Spinatwrap med hytteost – Wrap med kylling og cæsardressing

Spinatwrap med hytteost – Hytteost wrap med spinat og spidskål

Opskrift på de lækreste protein- og fiberrige hytteostwraps med spinat og spidskål.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

Ingen bedømmelser
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk
Nøgleord: Hytteost brød, Ægge wrap
Samlet tid: 45 minutter
Ændre antal2 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 200 g hytteost
  • 4 æg
  • 75 g frisk spinat
  • 125 g spidskål, fintsnittet
  • Salt og friskkværnet peber

Forsalg til fyld

  • Cæsardressing
  • Kylling strimler
  • Salat
  • Rød spidskål
  • Avocado
  • Parmesan shaves

Sådan gør du

  • Hæld hytteost, æg og 50 gram spinat i en minihakker, krydr med salt og friskkværnet peber og blend det sammen.
    Hak det sidste spinat fint.
  • Hæld snittet spidskål, spinat og æggemassen i en skål og rør det godt sammen.
  • Fordel det på en bageplade beklædt med bagepapir. Brug en spatel eller lignende til at fordel det i et tyndt lag.
  • Bag hytteostwrappen i en forvarmet ovn ved 180 grader, varmluft, i ca. 30 minutter.
  • Lad den køle let af inden den fjernes fra bagepapiret og fyldes som ønsket.
  • Jeg vender den så toppen vender ud af, den har en fin struktur.
    Denne er smurt med cæsar dressing, og fyldt med frisk salat, rød spidskål, avocado, stegt kylling skåret i strimler og parmesan shaves. 
    Rul den sammen på den bredde eller smalle led – det er op til dig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)