Cremet fetadressing
Opskrift på frisk og cremet fetadressing.
Lækker cremet dressing fyldt med knust feta og frisk purløg.
Denne her dressing smager simpelthen fantastisk, den passer perfekt til alverdens salater, i en bagt kartoffel, til kød og pitabrød. Dressingen tager ingen tid at lave og den holder sig perfekt på køl.

Cremet fetadressing
Opskrift på frisk og cremet fetadressing.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antal Personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 3 dl
creme fraiche, – gerne 18%
- 100 g
feta
- 2 spsk
finthakket purløg
- 1 tsk
æblecidereddike
- 1/2 tsk
dijon
- 1/4 tsk
hvidløgspulver
- 1/4 tsk
løg pulver
-
Salt og peber
Sådan gør du
- Rør creme fraiche, dijonsennep, purløg, æblecidereddike og krydderier sammen i en skål.
- Smuldr fetaen i blandingen og rør det godt ind i dressingen, og smag til med salt og peber.
- Opbevar dressingen på køl til den skal serveres.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.



