
Super lækker linsesalat med kikærter og varme krydderier.
Jeg serverer ofte denne linsesalat til en god hakkebøf med spejlæg, kyllingebryst eller lignende, den er god mættende og passer til det meste.
Server den med en god klat cremefraiche på toppen og et godt drys persille, det passer utrolig godt til de varme krydderier.

Varm linsesalat med kikærter
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 4 dl grønne eller brune linser, kogt som anvist på pakken og skyllet i koldt vand
- 2
dåser kikærter, skyllet og drænet for væde
- 1
løg, finthakket
- 4 forårsløg, fintsnittet – gem toppene til pynt
- 3 fed hvidløg, finthakket eller revet
- 2 håndfulde
bredbladet persille, grofthakket
- 3 tsk
spidskommen, stødt
- 1 1/2 tsk
koriander, stødt
- 1 lime, saften her . smag til
-
Olivenolie
-
Salt og peber
-
Finthakket persille og forårsløg til toppen
-
Creme fraiche til toppen
Sådan gør du
- Varm lidt olivenolie på en pande og svits løg, forårsløg og hvidløg i et par minutter.
- Tilsæt de kogte linser, drænede kikærter og krydderier og varm igennem.
- Smag til med limesaft, salt og peber og vend til sidst den friske persille i retten.
- Server straks med en god klat creme fraiche samt persille og fintsnittede toppe af forårsløg.

