Tunsalat med hytteost – Sund, cremet og proteinrig opskrift

Tunsalat med hytteost

Tunsalat med hytteost
Opskrift på senere proteinrig tunsalat med hytteost.
4-6 personer, alt efter type af servering.
Tunsalat med hytteost – Sund, cremet og proteinrig opskrift

Tunsalat med hytteost – nem, sund og proteinrig

Den her tunsalat med hytteost er lidt af en hverdagshelt. Den er nem at bikse sammen, smager skønt, mildt og cremet – og så mætter den virkelig godt.
Hytteosten giver en dejlig let konsistens og en god portion protein, samtidig med at fedtindholdet holdes nede. Det gør den til et sundere alternativ til de klassiske tunsalater med mayo – uden at gå på kompromis med smagen.
Tunsalaten er super alsidig og kan bruges på masser af måder. Smæk den i en sandwich, læg den på ristet rugbrød, fyld den i agurkebåde eller vend den med pasta og grønt til en hurtig og lækker måltidssalat.
Den er perfekt til madpakken, en nem frokost eller som et sundt indslag til aftensmaden.

Fif til din tunsalat med hytteost

  • Vil du spice den op? Prøv med lidt finthakket chili, syltede jalapenos eller et skvæt chilisauce.
  • Tilføj lidt crunch: Små tern af peberfrugt, majs eller bladselleri giver både farve og knas.
  • Serveringsidéer: I sandwich, i pitabrød, på sprødt rugbrød eller vendt med pasta og friske grøntsager for en nem og proteinrig salat.
Tunsalat med hytteost – Sund, cremet og proteinrig opskrift

Tunsalat med hytteost

Opskrift på senere proteinrig tunsalat med hytteost.
4-6 personer, alt efter type af servering.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

Ingen bedømmelser
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Appetizer, Frokost, Salat
Køkken: Dansk
Nøgleord: Sund frokost, Tunsalat
Samlet tid: 5 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 2 ds tun
  • 250 g hytteost
  • 2-3 spsk mayonnaise
  • 1/2 lille rødløg, finthakket
  • 2 spsk purløg, finthakket
  • 1/2 citron, saften heraf
  • Salat og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Hæld tun, hytteost, mayo, rødløg og purløg i en skål og rør det godt sammen.
  • Smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.
  • Opbevar tunsalaten på køl til den skal serveres – den holder fint i 2-3 dage.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)