Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Tunsalat med hytteost
Opskrift på senere proteinrig tunsalat med hytteost.
4-6 personer, alt efter type af servering.
Ret
Appetizer, Frokost, Salat
Køkken
Dansk
Nøgleord
Sund frokost, Tunsalat
Samlet tid
5
minutter
minutter
Servings
4
personer
Calories
116
kcal
Ingredienser
2
ds
tun
250
g
hytteost
2-3
spsk
mayonnaise
1/2
lille rødløg, finthakket
2
spsk
purløg, finthakket
1/2
citron, saften heraf
Salat og friskkværnet peber
Sådan gør du
Hæld tun, hytteost, mayo, rødløg og purløg i en skål og rør det godt sammen.
Smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.
Opbevar tunsalaten på køl til den skal serveres - den holder fint i 2-3 dage.
Video
Nutrition
Calories:
116
kcal
|
Carbohydrates:
4
g
|
Protein:
7
g
|
Fat:
8
g
|
Saturated Fat:
2
g
|
Polyunsaturated Fat:
3
g
|
Monounsaturated Fat:
2
g
|
Trans Fat:
0.01
g
|
Cholesterol:
14
mg
|
Sodium:
243
mg
|
Potassium:
96
mg
|
Fiber:
0.3
g
|
Sugar:
2
g
|
Vitamin A:
158
IU
|
Vitamin C:
3
mg
|
Calcium:
57
mg
|
Iron:
0.1
mg