Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Print
Tunsalat med hytteost
Opskrift på senere proteinrig tunsalat med hytteost.
4-6 personer, alt efter type af servering.
Ret
Appetizer, Frokost, Salat
Køkken
Dansk
Nøgleord
Sund frokost, Tunsalat
Samlet tid
5
minutter
minutter
Servings
4
personer
Calories
116
kcal
Ingredienser
2
ds
tun
250
g
hytteost
2-3
spsk
mayonnaise
1/2
lille rødløg, finthakket
2
spsk
purløg, finthakket
1/2
citron, saften heraf
Salat og friskkværnet peber
Sådan gør du
Hæld tun, hytteost, mayo, rødløg og purløg i en skål og rør det godt sammen.
Smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.
Opbevar tunsalaten på køl til den skal serveres - den holder fint i 2-3 dage.
Video
Nutrition
Kalorier:
116
kcal
|
Kulhydrater:
4
g
|
Protein:
7
g
|
Fedt:
8
g
|
Mættet fedt:
2
g
|
Flerumættet fedt:
3
g
|
Enkeltumættet fedt:
2
g
|
Transfedt:
0.01
g
|
Kolesterol:
14
mg
|
Natrium:
243
mg
|
Kalium:
96
mg
|
Fiber:
0.3
g
|
Sukker:
2
g
|
A-vitamin:
158
IU
|
C-vitamin:
3
mg
|
Kalcium:
57
mg
|
Jern:
0.1
mg