Sprøde pastinak chips
Opskrift på sprøde pastinak chips

Lækre rodfrugt chips lavet af pastinakker, – de har en dejlig mildt smag, let saltede og ultra sprøde.
De er nemme og hurtige at lave, – og lav nu rigeligt, de smager helt fantastisk.

Sprøde pastinak chips
Opskrift på sprøde pastinak chips
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 6 store pastinakker
- 2 liter
smagsneutral olie
-
Salt
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Varm olien op i en stor gryde til ca. 170 grader.
- Skræl pastinakkerne og skær den smalleste ende af.
- Skær dem i tynde skiver på ca. 1 mm. i tykkelsen, – gerne på et mandolinjern.
- Friter dem lidt ad gangen til de er gyldne og sprøde, og tag dem op ved hjælp af en hulske.
- Lad dem suge på lidt køkkenrulle og krydr med en smule salt.
- Opbevar chipsene i en lufttætbeholder, de kan sagtens holde sig en uges tid.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
