Opskrift på sprøde pastinak chips

Sprøde pastinak chips

Sprøde pastinak chips
Opskrift på sprøde pastinak chips
Opskrift på sprøde pastinak chips

Lækre rodfrugt chips lavet af pastinakker, – de har en dejlig mildt smag, let saltede og ultra sprøde.
De er nemme og hurtige at lave, – og lav nu rigeligt, de smager helt fantastisk.

Opskrift på sprøde pastinak chips

Sprøde pastinak chips

Opskrift på sprøde pastinak chips
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

Ingen bedømmelser
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 45 minutter
Ændre antal4 Personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 6 store pastinakker
  • 2 liter

    smagsneutral olie

  • Salt

Sådan gør du

  • Varm olien op i en stor gryde til ca. 170 grader.
  • Skræl pastinakkerne og skær den smalleste ende af.
  • Skær dem i tynde skiver på ca. 1 mm. i tykkelsen, – gerne på et mandolinjern.
  • Friter dem lidt ad gangen til de er gyldne og sprøde, og tag dem op ved hjælp af en hulske.
  • Lad dem suge på lidt køkkenrulle og krydr med en smule salt.
  • Opbevar chipsene i en lufttætbeholder, de kan sagtens holde sig en uges tid.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

Opskrift på sprøde pastinak chips
Lækre sprøde pastinak chips.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)