
Sprøde pastinak chips
Opskrift på sprøde pastinak chips
 Lækre rodfrugt chips lavet af pastinakker, – de har en dejlig mildt smag, let saltede og ultra sprøde.
De er nemme og hurtige at lave, – og lav nu rigeligt, de smager helt fantastisk.

Sprøde pastinak chips
Opskrift på sprøde pastinak chips
		
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antal Personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
      
		
		
	Video af opskriften
Ingredienser
- 6 store pastinakker
- 2 liter  smagsneutral olie 
-  Salt 
Sådan gør du
- Varm olien op i en stor gryde til ca. 170 grader.
- Skræl pastinakkerne og skær den smalleste ende af.
- Skær dem i tynde skiver på ca. 1 mm. i tykkelsen, – gerne på et mandolinjern.
- Friter dem lidt ad gangen til de er gyldne og sprøde, og tag dem op ved hjælp af en hulske.
- Lad dem suge på lidt køkkenrulle og krydr med en smule salt.
- Opbevar chipsene i en lufttætbeholder, de kan sagtens holde sig en uges tid.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.


 
         
    