Flæskesvær deluxe
Opskrift på de lækreste sprøde flæskesvær

Lækre sprøde flæskesvær, hver gang. Server dem til din sous vide tilberedte flæskesteg, eller som snacks når du virkelig skal forkæle dine gæster. De smager fuldstændig fantastisk, så lav rigeligt, – bare et godt råd.
Et godt tip, – ved at lægge sværene mellem 2 bageplader får man flotte og helt lige flæskesvær.

Flæskesvær deluxe
Opskrift på de lækreste sprøde flæskesvær
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Følg mig på Instagram +250.000 følger Gourministeriet på Instagram
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 stk
fersk sværd af svinekam (Lav evt. flere ad gange, de ryger hurtigt)
-
Salt
Sådan gør du
- Bring stykket af svær i kog i en stor gryde med rigeligt godt saltet vand, og lad dem koge i 20 min.
- Læg stykket af svær på en bageplade beklædt med bagepapir og krydr med salt. Placer et stykke bagepapir ovenpå sværen og læg endnu en bageplade ovenpå, så sværen ligger i spænd og ikke kan “krølle” under tilberedning. Læg evt lidt vægt i en øverste bageplade, – pizzasten eller lignende.
- Bag sværen i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 45 min.
- Fjern den øverste bageplade samt bagepapiret og bag sværen videre i ca. 30-40 min., – tiden afhænger af sværens tykkelse. Giv dem evt. lidt grill, men hold øje så de ikke bliver brændte.
- Tag sværen ud og lad dem køle af, – server som snacks eller opbevar dem på køl i en lufttæt beholder til de skal serveres.
Noter
Servere sværene som snacks, drys evt. med lidt hindbær støv, det giver et lækkert modspil til det fede svær.

Pingback: Flæskesteg tilberedt sous vide med sprøde svær – Gourministeriet