Sprød toast med avocado og spejlæg
Opskrift på lækker smørstegt toast toppet med avocado og spejlæg.

Smørstegt landbrød toppet med avocado og spejlæg, – enkelt og virkelig lækkert.
Denne toast kan serveres både morgen, middag og aften, den smager simpelthen så lækkert og er ultra simpel at lave.

Sprød toast med avocado og spejlæg
Opskrift på lækker smørstegt toast toppet med avocado og spejlæg.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 4 skiver
godt franskbrød, landbrød eller lignende
- 4
æg
-
3-4 avocadoer
- 50 g
smør
-
Olie
-
Salt og peber
-
Chiliflager og forskellig friske krydderurter til toppen
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Smelt smørret på en pande og steg brødskiverne gyldne og sprøde heri.
- På en anden pande varmes en smule olie, slå æggene ud og placer dem forsigtigt på panden. Steg spejlæggene ved middelvarme så de bliver let sprøde i bunden.
- Mos avocadoerne og krydr med salt og peber.
- Fordel avocadomosen på brødskiverne, top med spejlæg og drys med chiliflager, friske krydderurter og peber.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
