
Smørstegt landbrød toppet med avocado og spejlæg, – enkelt og virkelig lækkert.
Denne toast kan serveres både morgen, middag og aften, den smager simpelthen så lækkert og er ultra simpel at lave.

Sprød toast med avocado og spejlæg
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 4 skiver
godt franskbrød, landbrød eller lignende
- 4
æg
-
3-4 avocadoer
- 50 g
smør
-
Olie
-
Salt og peber
-
Chiliflager og forskellig friske krydderurter til toppen
Sådan gør du
- Smelt smørret på en pande og steg brødskiverne gyldne og sprøde heri.
- På en anden pande varmes en smule olie, slå æggene ud og placer dem forsigtigt på panden. Steg spejlæggene ved middelvarme så de bliver let sprøde i bunden.
- Mos avocadoerne og krydr med salt og peber.
- Fordel avocadomosen på brødskiverne, top med spejlæg og drys med chiliflager, friske krydderurter og peber.
