Smørstegt rugbrød med rejer og hollandaisecreme - Smørrebrød

Smørstegt rugbrød med rejer og hollandaise creme

Smørstegt rugbrød med rejer og hollandaise creme
Opskrift på smørstegt rugbrød med rejer og hollandaise creme
Smørstegt rugbrød med rejer og hollandaisecreme - Smørrebrød

Lækkert stykke smørrebrød af smørstegt rugbrød toppet med rejer og hollandaise creme.
Dette lækre stykke smørrebrød blev til efter vi fik stegt laks med hvide asparges og champagne hollandaise, – for selvfølgelig skal resterne af sådan en champagne hollandaise ikke gå til spilde. Asparges var der også til overs, – og det blev altså til denne vanvittig lækre mad. Vi serverede den på smørstegt rugbrød, det giver en rigtig lækker dyb smag til brødet, der passer perfekt til de friske rejer, asparges og den kolde hollandaise.

Smørstegt rugbrød med rejer og hollandaisecreme - Smørrebrød

Smørstegt rugbrød med rejer og hollandaise creme

Opskrift på smørstegt rugbrød med rejer og hollandaise creme
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 1 stemme
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 15 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 400 g

    rejer, skyllet og drænet for væde - dup dem tørre med lidt køkkenrulle

  • 4 skiver

    godt groft rugbrød, - prøv vores opskrift på de lækreste hjemmebagte rugbrød

  • 4 spsk

    kold hollandaise sauce (eller anden creme/mayo) - se vores opskrift på champagne hollandaise

  • 25 g

    smør

  • 8

    sprøde salatblade

  • 4

    grønne asparges i strimler, -

  • Syre, dild, havesyre og bredbladet timian

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Læg asparges strimlerne i isvand så de bliver sprøde.
  • Smelt smørret på en pande og steg rugbrødsskiverne sprøde og gyldne på begge sider. Lad dem hvile et øjeblik.
  • Pisk hollandaisen lidt luftig med et piskeris og put den på en sprøjtepose eller i en doserings flaske.
  • Top rugbrødet med sprøde salater og havesyre og anret med rejer og kold hollandaise creme.
  • Pynt med sprøde asparges strimler, dild, syre og timian og drys med salt og peber.
Smørstegt rugbrød med rejer og hollandaisecreme - Smørrebrød
Smørstegt rugbrød med rejer og hollandaisecreme – Smørrebrød
Smørstegt rugbrød med rejer og hollandaisecreme - Smørrebrød
Smørstegt rugbrød med rejer og hollandaisecreme – Smørrebrød

Linkede opskrifter

  1. Pingback: Stegt laks med hvide asparges og champagne hollandaise – Gourministeriet

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)