Sennepssild - Opskrift på hjemmelavede cremede sennepssild

Sennepssild

Sennepssild
Opskrift på lækre hjemmelavede sennepssild.
Sennepssild - Opskrift på hjemmelavede cremede sennepssild

Lækre cremede sennepssild, – super nemme at lave, og med en dejlig mild smag af sennep.
Sildene er vendt i en lækker cremet dressing smagt til med 3 slags sennep, finthakket løg og en smule sukker, og til sidst toppet med syltede sennepsfrø og urter.
Sennepssild er ligesom karrysild en god “begynder sild”, da den svømmer rundt i dressing, – det elsker jeg selv.
Server din sennepssild på et stykke friskbagt rugbrød, så bliver det ikke bedre. Perfekt til både påskefrokosten, pinsefrokost og julefrokost.

Sennepssild - Opskrift på hjemmelavede cremede sennepssild

Sennepssild

Opskrift på lækre hjemmelavede sennepssild.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.83 fra 23 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost
Køkken: Dansk
Samlet tid: 15 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 300 g marinerede sildefileter
  • 1 lille skalotteløg, finthakket
  • 3 spsk creme fraiche
  • 2 spsk mayonnaise
  • 2 tsk grov sennep, – jeg bruger den helt grove
  • 1 1/2 tsk dijonsennep
  • 1/2 tsk gul sennep, – jeg bruger altid French’s Classic Yellow Mustard – sød sennep kan også bruges
  • 1/2 tsk sukker
  • Salt og peber
  • Evt. syltede sennepsfrø til toppen
  • Dild og brøndkarse

Sådan gør du

  • Rør creme fraiche og mayonnaise sammen med sukker, skalotteløg og alle tre slags sennep. Smag til med salt og peber.
  • Dup sildefileterne tørre i lidt køkkenrulle, og skær dem ud i mindre stykker.
  • Vend sildefileterne i dressingen, og sæt på køl til de skal serveres.
    Inden servering toppes sildene med dild og brøndkarse og evt. syltede sennepsfrø.

Kommentarer

  1. Rikke Gaedt Lange

    Hej. Jeg vil lige høre, om du har et tip til, hvor du køber den gule sennep fra French, du nævner ?

    • Hej Rikke

      Ja den kan jeg altså godt love du bliver afhængig af 😉
      Oftest har de den i Føtex, men ellers Meny og Irma har den også – de fleste steder i hvert fald.
      Butikken Normal har den faktisk også, oftest i en lidt mindre flaske 🙂

      De bedste hilsner
      Dianna

  2. Hanne Hartung

    Jeg leder efter en meget grov sennep. Hvilken bruger du? Tak

    • Hej Hanne

      Jeg bruger den der hedder Maille à l’Ancienne groft sennep, – det er sådan hele sennepskorn, så det er også smag og behag om man bryder sig om det. Den køber jeg i Kvickly, når du ser mærket tror jeg godt du kender det
      Og ellers kan du bare købe den der hedder grov sennep fra Bähncke
      Hvis du erstatter med dijon, som der i forvejen også skal i, så tror jeg desværre den bliver fra krads i smagen

      Kh Dianna

  3. Marianne

    Hej. Kan jeg bruge kryddersild til denne opskrift,da jeg ikke har marinerede?

Skriv et svar til Dianna Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)